<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 棋樂無窮
返回列表 回復 發帖

棋樂無窮

有無人鍾意捉棋呀~圍棋,象棋,黑白,5子等...0 h) X0 J1 o  D  }
通常係邊度捉?....我多數在sina,圍棋就多在LGS,但最近要收費%*@$&^
黑白,五子棋,中國象棋........以前有玩o個d軍隊棋,鬥獸棋,飛行棋~.~1 V2 ?" t# N& ^  m
圍棋唔識玩~.~"
你up既我都識5 ]7 n. N& Y) N0 z4 B
最like都係中國象棋
" V$ p. e/ [: v1 }" e/ K1 Y& M少去sina,多去cycgame同奕天
. k2 ?( L7 W  `4 q% Q9 g+ E5 @/ Y玩過下公開賽咁啦
我諗我有6/7年無下棋了....
Originally posted by aiqidejiao at 2005-4-15 11:37 PM:
4 B& z; e/ e  o7 W你up既我都識
( A% M- S* `& W! B. F% D- V最like都係中國象棋: y& l: T. m2 Q: X# n8 H
少去sina,多去cycgame同奕天
" ^6 ]% E/ P8 C: G+ ]玩過下公開賽咁啦
& D9 S' s3 d$ l1 D5 d" g! m
  m9 y) m* k0 _9 c) E
我都想去奕天,不過要搞一大堆野~好煩* [, h; S) d  _3 o+ S% D" E6 G
我都唔知自己棋力幾多
我係玩棋熱愛者,lgs我都有去,但佢收費,沒去好耐
愛國不是只支持,擁護某種主義,某個政權或某一位領導人,而是愛祖國人民,大地山河和傳統文化.

.人之作孽,莫甚於口。言語尖刻,必為人忌。

最戇居的水上活動,就是一個人跌進愛河.
情場不是超級市場,請勿薄利多銷.
Originally posted by 絕風 at 2005-4-16 07:18 PM:
8 I! X" w1 R* {我係玩棋熱愛者,lgs我都有去,但佢收費,沒去好耐
, E! b" y+ I2 V# Y8 d: X6 g" @* R% m
敢問兄台棋力幾多??
  r9 i% E7 u' ?# ]. `$ [; N* Y  d1 w7 H' S" b# Z  U
sina無咩勁人,lgs又收費~都唔知邊度有得捉
Originally posted by at 2005-4-15 11:53 PM:: F$ ^! C# V, c2 F
6 c% M% W. p3 f' U+ @0 c

8 t9 Q* m- b, ~& a! E1 w0 I我都想去奕天,不過要搞一大堆野~好煩# W; b6 K3 ^3 A# \# i1 D
我都唔知自己棋力幾多
+ G' P. }% H% c# x4 @. |9 y4 n& v7 l

9 J. H- s0 }2 ^, y好簡單0者. m  H8 Q. Y% t7 X
咪又係install左個程式
. J9 R- [$ ]( g之後再申請個acc
5 N4 I* L; @0 r& u* t9 z6 \如果你唔知個應用程式係邊到搵到. B9 g4 u9 w" g' w5 J$ i  j
你比email我send比你啦
Originally posted by at 2005-4-16 08:40 PM:
4 o/ _6 @& ~( N2 ?. Q# Z& }  F7 F! C5 Q& W3 f: M
敢問兄台棋力幾多??# ^2 d# ^  V3 i  q; k

. O& y# ?% P' F0 S  D3 dsina無咩勁人,lgs又收費~都唔知邊度有得捉
* n1 z8 {) l% _) T$ S# K2 U

) `/ r# c) Q- P8 S; a# U( V, t! l- S. G; Y
棋力幾多點計???
- A3 I9 t# J# Z  ^, Y  P等級分定係網上捉棋分數?
/ `& t' ]3 C, f+ f/ V- @# C& C& l小弟兩樣都有
Originally posted by aiqidejiao at 2005-4-17 03:47 PM:: V5 {* @9 l* z+ k1 x2 f! K

/ S( @3 v* f) V& |( R$ V$ K: z1 }# d+ {8 U) e- P
1 P& R( D8 f0 s# N0 w# U, K( ]
棋力幾多點計???
# k; ?! P1 j6 w0 ^  k. M/ V2 ]$ n3 {等級分定係網上捉棋分數?8 ]  L* R( S9 f" q; [+ P; ~
小弟兩樣都有
' _* C! p; k; V$ `  t/ Q$ ^

4 M& @/ p3 }- {6 l4 j/ _8 r等級分!
! d0 q4 \8 V) _) A我在lgs的棋力是5k
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 棋樂無窮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。