<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 棋樂無窮
返回列表 回復 發帖

棋樂無窮

有無人鍾意捉棋呀~圍棋,象棋,黑白,5子等...! F0 h/ J  x7 j# q& p2 b
通常係邊度捉?....我多數在sina,圍棋就多在LGS,但最近要收費%*@$&^
黑白,五子棋,中國象棋........以前有玩o個d軍隊棋,鬥獸棋,飛行棋~.~
" {% p. e' H' t( ^; e( L; y: }圍棋唔識玩~.~"
你up既我都識. W  x. a2 Z4 l& c$ o+ C2 k- T* Z
最like都係中國象棋+ x% N& Y2 ]+ T4 M
少去sina,多去cycgame同奕天. G4 g- o$ G' p. e$ @& I: V5 n
玩過下公開賽咁啦
我諗我有6/7年無下棋了....
Originally posted by aiqidejiao at 2005-4-15 11:37 PM:
! E. N3 u% g' p3 m5 B: `你up既我都識1 @7 D4 |9 u7 m- x
最like都係中國象棋6 ^3 E! W3 m9 J4 H7 y3 u
少去sina,多去cycgame同奕天
* z0 L- J# j6 T, `' F玩過下公開賽咁啦
* ^0 p6 D& F  T( K# P. V- ]

+ R/ X  V1 r* O' V9 q1 P& A我都想去奕天,不過要搞一大堆野~好煩
% [+ @. l  S& T3 x% I5 ]$ Z我都唔知自己棋力幾多
我係玩棋熱愛者,lgs我都有去,但佢收費,沒去好耐
愛國不是只支持,擁護某種主義,某個政權或某一位領導人,而是愛祖國人民,大地山河和傳統文化.

.人之作孽,莫甚於口。言語尖刻,必為人忌。

最戇居的水上活動,就是一個人跌進愛河.
情場不是超級市場,請勿薄利多銷.
Originally posted by 絕風 at 2005-4-16 07:18 PM:
& D4 T/ Q6 g" H4 m我係玩棋熱愛者,lgs我都有去,但佢收費,沒去好耐
- t- t8 D: ]! a9 e3 ]5 y
敢問兄台棋力幾多??
3 A& J1 w5 B" B  K+ s0 S, N2 |+ {% x! x/ ]
sina無咩勁人,lgs又收費~都唔知邊度有得捉
Originally posted by at 2005-4-15 11:53 PM:
% f  |, q! Y9 N4 m, G+ u
- ~) d& I! k- N- Q$ o2 @( h: n" [7 Q6 n6 e/ P/ ]  ^
我都想去奕天,不過要搞一大堆野~好煩9 E  j8 @9 K/ b. @- q- l' s' ?
我都唔知自己棋力幾多
" Z. }6 g8 a" h6 B

4 y7 {- R& Y6 ]9 P
  D" }* ~# |7 O# J, X( g6 \好簡單0者
! @9 y1 n1 d+ ^3 @; y咪又係install左個程式
3 Y+ T) I3 m; E- r2 F( M0 l之後再申請個acc! ^5 g* |1 O) O' d
如果你唔知個應用程式係邊到搵到: _' i6 R0 q/ a( i: a) R; I
你比email我send比你啦
Originally posted by at 2005-4-16 08:40 PM:0 H( i: b5 m' Y

! `( A  |% }; ~1 e: x敢問兄台棋力幾多??
3 p5 k* s5 Y' Q- G" f5 p
5 a, F( b' E  I9 ^$ {. t9 usina無咩勁人,lgs又收費~都唔知邊度有得捉
" [( J5 D4 @, ~- m9 z
3 O7 W& f( p- L) B& I
3 U, n& T# V0 Y/ Q
棋力幾多點計???
2 r" p6 e$ F# m等級分定係網上捉棋分數?
/ g+ M$ }2 [2 ^3 p1 I$ g8 c小弟兩樣都有
Originally posted by aiqidejiao at 2005-4-17 03:47 PM:* z0 D$ a3 m+ c2 ?8 Y! i

' r6 t" _% \9 @2 ~
! G' {# U  H6 E' G) ~
; r/ C: Z" U# ^  H* W2 h/ t# Q2 }8 I棋力幾多點計???5 Y( S% E, e+ R1 q* X4 ]8 G
等級分定係網上捉棋分數?8 a" g% ^0 o0 H" m! t
小弟兩樣都有
6 D% @7 H4 X1 a7 n8 h2 P

% L: I) p' g3 z" s# f等級分!
$ n% I9 B; Y' }# }我在lgs的棋力是5k
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 棋樂無窮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。