<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 各花入各眼[樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 各花入各眼[樂+]

你地有冇D明星係公認係靚, 但係自己反而覺得佢係麻麻的...(相反的都得)
" N) l! Z4 I9 x/ I
( y0 a  F% A4 `  N1 p個人提供: 林志玲, (個人認為唔係咁靚) 周杰倫 (佢隻眼點睇野?):cool:; U" }  P* M( O9 ]. V
* }* a& ^% T* b  j
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-17 at 11:00 AM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
張柏芝
太多,不能盡錄,只是各人觀感不同,男女也不共通,4 k, F% O' ~6 j, K( T' b
還有多多少少整容的不計其數,* d2 _& G( P* n% L7 ~& B  B, d
最顯眼可以去看看“整容組”二,4 i- K6 f; d7 E
前後差太遠了...
1 p6 i. V7 v8 U* G# H可見娛樂圏也不斷為人們茶餘飯後的話題而努力,/ b+ B* B% j& M  N" e+ c
但也只此而已5 s* j' X) k+ G

- I+ R/ Q) l" e7 R4 S! n' ?[ Last edited by DXneo on 2005-4-16 at 07:42 PM ]
余思曼~~~. S- A& V. |7 Q; D4 j
唔舍點解就係唔鍾意 =.=
GILL LO
其實好多都係嫁啦= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-16 08:30 PM:
2 H9 a3 n$ n, O& X其實好多都係嫁啦= ="
3 M& P8 G5 h8 Z9 Z: l. A( F. o$ P
所以咪叫你地 講出黎lor
Originally posted by JCer at 2005-4-16 07:05 PM:# o! x, M- a# c; L' w; z
你地有冇D明星係公認係靚, 但係自己反而覺得佢係麻麻的...(相反的都得)
5 ~, }/ _& K% C0 `9 C3 Y9 _* Z- x# E  x2 w
個人提供: 林志玲, (個人認為唔係咁靚) 周杰倫 (佢隻眼點睇野?):cool:
! m* I- S, u7 R+ X3 m! g
, |( |1 O- S( j! {- r
我覺得呢個題目唔係好關jay事5 @" L/ |6 U# W1 p$ n
因為佢都唔係"公認係靚"
% @9 g; S- Y% ~* B不過我本人覺得佢唔差的~' I7 V3 T- K" `, Z" Z

) m' ^% x! B  Q9 m林志玲就agree with u la
, K% a# Z" Q. I$ t- b佢影相有時幾好.........." X) K, ]+ Q* ], z" f
but係電視見親佢都唔算太靚
m.........一時好難答你wo
# W) e& J( y8 ]: i, c- L+ n諗諗先~~
Originally posted by at 2005-4-16 10:40 PM:8 \3 }9 v; o4 d

! w! k9 M* H2 ~) M0 p6 q
7 S+ R8 I' t- ~, k, ^/ o: m3 C我覺得呢個題目唔係好關jay事
( E1 a" w7 ^6 |8 _因 ...
9 K3 B, g2 e! G  k) x: v
你有冇多D提供?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 各花入各眼[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。