<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點搵到entfiun呢個網?
返回列表 回復 發帖
不知道,無喇喇上左黎,便Bookmark左再上# E2 J1 z. f0 d
, e" x8 n6 Y2 H4 A+ {0 k2 J5 i. f( ^
~~哈哈哈,那兩口子的快樂不必為人所道啦...- u# t, F/ ~4 Z2 ]8 i0 H% v" m2 i
一個上得(開)浪,一個上來漫(游),也滿自在~~+ O# X* N& d# Z

, w1 N- w4 Y4 S: \, Z& F9 @[ Last edited by DXneo on 2005-4-19 at 01:24 AM ]
Originally posted by Lincoln at 2005-4-19 01:20 AM:3 _, K  _* ~9 j) I5 U

" C6 d$ }0 \7 N7 A就算係欺詐作弊都係好浪漫咁欺詐作弊!
- ^3 Q  ]; z" A- C+ `" ]( q, F' j: I
, `( @8 Y/ k9 k5 `1 ?8 D
that's ok.. this is better$ C  ?9 g5 ~/ ?0 n0 a+ b
good on you
Originally posted by Rika at 2005-4-19 01:23 AM:
2 I6 f, b* D9 D; z* [0 {" y. L2 h5 Q; O- |
# Z6 Q1 i" `/ ^
that's ok.. this is better% ~4 }* `' m/ _% m% V
good on you
1 t8 J& e6 S4 u5 _) B8 Q: ?: X1 Z
哈哈哈!
, d* _; r% E* o去吓睇我D留言吖!
Originally posted by DXneo at 2005-4-19 01:21 AM:
/ \$ V' y$ o0 d7 S% W5 l不知道,無喇喇上左黎,便Bookmar ...
  ]. F3 m5 R8 i3 O) w係架!
經常四處游,游游下見到幾有趣又加入了,如果冇Mark到便不會再來了...0 f+ T5 e; w5 l+ i
有太多正網也是遊過一次之後找不到~~
Originally posted by Lincoln at 2005-4-19 01:29 AM:* ~2 r& X# ^5 U+ q

! M7 w) x' W3 L+ K哈哈哈!9 Z, i! F8 I$ s2 {3 D5 Y/ t
去吓睇我D留言吖!
; \% Z0 b; L3 W8 h* q* O

5 D+ D7 [% S. X  N你D留言14page..... # m; b0 K: I8 {& {
i found that you live with your boyfriend.. and using his account' I* r. P1 y" y0 ^0 r1 Q
too long.. can't read all
朋友介紹
好耐喇wo....
, n$ ^; Q7 J& U; v9 s! M6 `唔太記得,好似係係yahoo定timway打朋星相之類既野搵到....
You stfu plz"
Originally posted by JCer at 2005-4-19 12:22 AM:, z3 V) Y9 R2 M( X2 V+ u: f
呢個話題...幾日前講過...
# E6 x: A, c) [& O, j$ Y' e. X我係yahoo seach 的
; H0 C8 b% L. J& T# J. E- e
2 b! E: P- {0 ~8 c
幾日前講過...我係yahoo seach"KELLY"...
有次無意中發現以前暗戀果個人做左脫星,上網搵佢D資料果時就黎左lor..發現呢度勁多人中意佢lor...大家明我講咩架啦...其實幾hurt架...唔好打我= =
愛死雷凱欣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點搵到entfiun呢個網?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。