<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架
返回列表 回復 發帖
我個名好容易認.好容易估
( k0 p/ ]- ^( c2 Y1 T8 u
  T' a# D) _/ U+ a0 |0 v6 hHoney <--自然係Honey啦~  唔洗解釋^^"' j" D6 y  x1 A1 o
HaraJuku <--前台灣女友個英文名  所以用左呢個  解作 日本 原宿  H6 Z: a  U$ ?2 L3 e$ T+ b' S; ]5 H

2 ]9 G/ k3 l# O) \7 a唔記得講埋頭象tim~6 ?& F1 Q+ s; J! }; h5 d% C
原因又係好簡單...
5 t6 @1 }8 n5 `4 j階因Harajuku好鐘意Avril   搞到我又鐘意埋
2 t4 @7 @1 R8 d/ j. j: y咪用左Avril黎做頭象囉~- u; j) {& a4 s2 d6 i) X% G
$ H5 |( z" _7 s' A
[ Last edited by honeyharajuku on 2005-5-10 at 05:38 AM ]
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
個網名係 rym82, 四年前開始用" G. c6 [, s6 M5 {2 w: V  x
查實 rym 唔係我個名, 係我個名既度抽 d 英文字出黎
% z# W: S& j3 e2 ?4 _+ I因為我本身個名好多人用, 搞定申請野果陣成日同人撞名) u" Z( h5 K9 u; {
所以揀個無人用, 又唔長, 又易記既: a/ Q' \, B: S! W
咁岩以前教我書既鬼佬叫 Mr. Rymer, 可能因為咁, 偷左佢一半個名...哈..., u, J4 ]7 ]/ y6 R& v/ I
& O% D- @. ~) M* D7 f9 x2 q
82 就係出生年份啦...呢個名都差唔多用哂o係其他地方
: x, V/ E/ G8 ]4 s- b% Y所以如果o係其他地方見到呢個名- M. N' h$ I: `- c- }8 _5 S
九成九都係小弟黎
' Y8 V1 l3 w- N$ W+ `# E: e( ^
. h2 _  L7 b7 U" n( F0 G頭像就唔知貼乜好....有諗過貼將自己改左既自己相  Q6 o4 b, c/ \3 i6 z4 h6 m4 _+ }" y
黑白既...黑到睇唔到咁濟....不過如果俾人解碼返- V; Q8 ^2 X% Q0 l+ e$ j# O2 w
咁就 @@, 所以都係遲d 先諗下用咩頭像
我網名+筆名都係用呢個 + ^* l7 k& g. S) B3 S1 k
RICOJOHNY
4 b, H6 L7 o7 Y* K# p. A, n- ^, F無咩特別 通常d人用johnny,好易撞,所以我寫少個n囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-6 12:59 PM:
" ~  f' ~& W3 Y. _7 Q, ?my real name is 鵬& ~! ?, h/ P: |/ `
so my name in...
! `: x2 ^3 ~8 O. |7 B; z2 h
0 Q! Q! ~/ x/ W! f: ^# C你唔係姓李掛
Originally posted by at 2005-5-14 01:08 PM:7 N- ?6 b7 d  _& C- ~
/ N* \  O  h9 N4 }- ^; n& n7 y

3 T! z, x8 q; M你唔係姓李掛
2 E' S  ]( u' v/ ]/ w/ C李亞鵬
Originally posted by sfxc0000 at 2005-5-14 01:10 PM:* B. k% T# d1 E

1 D' s& t, C. B+ ~0 T4 n李亞鵬
9 q, C" s' X2 W; v! i" m# `
haha~叫亞鵬/單字一個鵬都好出名:cool:
9 B) ~7 Y4 c; W# ?3 G. R1 E5 h1 j- x
0 Z( q, v  l$ c( E. b2 H9 U講下個名..
* E0 f5 C: r+ a- K& W+ _2 p因為我捉棋唔按章法又很多時出奇制勝,用一個字係因為易記而我又懶...! E  g) p$ R$ p4 W
頭像?bcos i love her
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。