<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家鐘意乜地道美食?[積極回應者+5]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 09:40 PM:: b  m+ O6 m9 L6 _: C( l

2 u) Y8 D! [, O7 m7 L8 X正!!我都鐘意去澳門食野。
3 C, F3 b$ L" u* b, ?! ^2 b; n; B9 H
去過邊到食野呀....' P/ ~) p1 _+ J- _* z3 f( s3 e) b
要不要我介紹你
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 09:50 PM:
7 B  O8 R3 H8 U( K& V
. a7 B3 {  O( _0 D* T7 t去過邊到食野呀....
/ k2 X  Z; M- U* P要不要我介紹你
5 U/ U' ^) A$ T沙x文幾正嫁。一時講我都記唔起咁多
& i  Y/ z& b- g...不如一齊分享下?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 10:21 PM:. L6 L2 Y: ]7 w

2 v8 S0 G, e) T2 p! `" c- M沙x文幾正嫁。一時講我都記唔起咁多6 O' T5 a7 X% p8 }% }
...不如一齊分享下?
1 H7 Z+ _7 m' T. C
三盞燈最多好野食....
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 10:29 PM:, s8 q' a( C) G8 y' y0 c

' Q1 d# _$ h2 o( X9 Q: K8 B$ {- X7 G) c三盞燈最多好野食....
2 {3 t% {0 T2 F% y. ?" G3 l魚湯粉係咪就係係o個頭?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 10:35 PM:0 x1 q" S; M4 U7 r6 T1 }

; r  C5 ~6 Z* I' C2 ^2 e  k魚湯粉係咪就係係o個頭?
/ G& }8 j' [; S5 d% V& o2 A
yes...我覺得叫"成群"果道正D
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 10:37 PM:
% h# j2 z, C  W4 E+ o) n
/ T4 E: }' a, ryes...我覺得叫"成群"果道正D
% y, _& ~6 o  K7 _; l( R
唔該既!!
- M) e1 {$ c! `  ^2 D# l小弟鐘意食澳門既粥...我鐘意大三元(比較多港客去),o的肉丸粥好正嫁。
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 10:45 PM:3 L1 u+ b4 _& r; F2 a0 x5 J

; O( I" x3 i1 k唔該既!!2 Q$ {4 @' I( n, g7 D) P7 S
小弟鐘意食澳門既粥...我鐘意大三元(比較多港客去),o的肉丸粥好正嫁。
2 Z5 y+ z- z8 H  \: h% G" @6 g
勁呀....咁都知....% t- m' X7 P' u0 b0 |* F
食甜品..知唔知????
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 10:50 PM:  I# F! X' s( o9 a# J. t" ?2 U
4 u( R+ \# D8 K$ l: B: {
勁呀....咁都知....9 A! v4 d7 ~7 v: k8 @+ g9 L
食甜品..知唔知????
6 Q0 z$ Y4 S& F6 N6 M都係o個頭o個間啦??個間又係港客去多。冇記錯既話,係福隆新街係"車尼哥呼"隔離都開左間新既糖水。
膠少陣當幫忙
馬來西亞既面包雞,奶油蝦同拉茶~
正宗的越南牛河和凍啡,十分正
8 P3 B' {) _) j! y# a) q2 W+ }但在香港好似搵唔到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家鐘意乜地道美食?[積極回應者+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。