<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家鐘意乜地道美食?[積極回應者+5]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 09:40 PM:
7 v' j  F; x: A4 [* m( I- N6 J# V% R9 T7 C* ^$ ^
正!!我都鐘意去澳門食野。
# }6 U( r( ?' E" W$ _2 a) G
去過邊到食野呀....! A$ O2 D/ n/ R% r5 k
要不要我介紹你
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 09:50 PM:& E7 A, X. H, j- E2 e6 |% [+ a* F9 @

T0 S' E4 I) ~* A1 C! @0 g; p+ a' O去過邊到食野呀....8 Z* W& d4 d; ?+ F- X
要不要我介紹你
* y0 ^6 `0 z, v% k5 X, ~+ S# G
沙x文幾正嫁。一時講我都記唔起咁多- ~( T* U  N- J- K' i& s
...不如一齊分享下?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 10:21 PM:
- B( N" B5 c; a! F6 K" ~3 u9 @+ @1 ?$ s& M. n# D  s% A
沙x文幾正嫁。一時講我都記唔起咁多
0 N" E* |& z% d& n2 q...不如一齊分享下?
9 O" h$ q. c* f! W  s
三盞燈最多好野食....
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 10:29 PM:
3 K0 O3 Q* X$ \! D7 m* M
, o: m) ^' `$ r# A' v三盞燈最多好野食....
5 b7 r5 `0 R/ Q! P2 M# x7 G' i5 {+ Q
魚湯粉係咪就係係o個頭?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 10:35 PM:
% x6 k8 ]$ B, M: y5 n  s6 ]7 e2 Q( G7 c' y+ ]! K$ |! E/ p
魚湯粉係咪就係係o個頭?
; a8 ?4 K1 b9 S
yes...我覺得叫"成群"果道正D
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 10:37 PM:& X0 n% y; D6 H8 ]- h' i5 z

) `" n! H! s3 A2 S2 R2 iyes...我覺得叫"成群"果道正D
% S8 |( s  ?8 ~' W; n0 ~1 o
唔該既!!
6 Y6 c% g+ `+ W小弟鐘意食澳門既粥...我鐘意大三元(比較多港客去),o的肉丸粥好正嫁。
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 10:45 PM:$ ]7 u5 X; P* F& J* S5 s  {
2 O  `* m- \7 n
唔該既!!- T0 C  H+ Z5 @  x
小弟鐘意食澳門既粥...我鐘意大三元(比較多港客去),o的肉丸粥好正嫁。
/ r' m- X  E- z# _3 Y; _勁呀....咁都知....4 A0 A$ N. n) I% g
食甜品..知唔知????
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 10:50 PM:' a  b8 N8 Z1 O! U! I

7 w6 Y0 J* m: g# ~" [# L7 b5 g# B* g勁呀....咁都知....
6 ]% `% L6 n) P/ ?食甜品..知唔知????
, n* t% \. ?: ]# J
都係o個頭o個間啦??個間又係港客去多。冇記錯既話,係福隆新街係"車尼哥呼"隔離都開左間新既糖水。
膠少陣當幫忙
馬來西亞既面包雞,奶油蝦同拉茶~
正宗的越南牛河和凍啡,十分正
% L0 C1 x- F5 ?6 w5 D/ {' U: b但在香港好似搵唔到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家鐘意乜地道美食?[積極回應者+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。