<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/21吹水加分題] 依家澳門勁過香港, 有冇攪錯?!!
返回列表 回復 發帖
嗚...你地成日提澳門做乜姐!# ~; P  Q8 P4 l8 c  M& w. h
搞到我又掛住我之前條女喇>_<# U: |! P  J/ K2 e- F' g5 g0 K

- t8 S* f8 S6 ~半年前有日個FD係某區某機浦同人嘈* X2 X' I- q/ c3 M- p8 m) {
當時我地成班係酒樓打緊B爐..1 L4 y! [: I8 G
個fd打黎.我地梗係即刻仆落去啦..  n2 f- J4 c( u# j0 d" b) w+ W
落到去..對方果邊有條友仔無啦啦走埋黎打招呼"你就係xx牙?"1 x/ s1 k! x& A8 z+ \/ z: ^+ k# i& t
我好奇怪點解無神神會有人走埋黎打招呼2 _! Z, h5 X% M6 D
原來佢係我之前條女個表弟~_~"- }+ u( r% U2 D8 h9 ?  V
當時聽到我d fd叫我個名..
& b0 D6 t# E3 X9 x5 H; z而呀表弟又成日聽我以前條女講起我...7 \$ a' h9 H! n8 G
所以先知道"我係我" xp
0 Z' {4 c" c0 h% d! b當時我問呀表弟"你表姐呢?近排點呀?"5 Q: N, {/ \% L5 L# q: a2 j
呀表弟好老實咁答我 :
* `4 w0 A* V; T. r"佢走左過澳門同條澳門仔同居丫嗎"2 k' e5 h7 O; R
"佢就黎結婚啦~"3 w, r! W* \! Y
我聽到之後真係晴天霹靂..........
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
Originally posted by honeyharajuku at 19xx-6-30 23:49:# v7 q5 d- b9 T7 ?% C' C3 C. o, }, T+ _
嗚...你地成日提澳門做乜姐!7 q$ v: I" O) A
搞到我...
" N( M* ^8 k1 N  Q
過去既野除風飄去吧
Originally posted by vivienna at 2005-5-19 03:51 PM:
7 W" d* \: b5 f; o
8 y8 l1 X  n" z( u8 J/ |係﹐我地身為大阿哥﹐應該大方少少。。。否則外面D人會睇我地好似潑婦罵街甘
  \2 V4 t- j7 U5 ?0 t
: _& w4 E: v( a! z  S# m
0 B6 l! S3 S; f- o4 V2 t$ g7 j* E就係因為有好似你既存在...所以咪有潑婦罵街囉3 q! t0 B+ q6 f2 |

4 H9 q3 ^- F$ i5 @大阿哥
平凡樣子, 注定難敵過師哥,
可惜愛上了師哥, 不會易過.
Originally posted by 代仔 at 2005-5-20 12:33 AM:, o$ _: P* A' C- d" N0 s

! [) t( W* }& ~" Y, q$ ^& k/ ~4 D/ D! M) t/ ?3 s
. X# H0 `& X0 ^2 }
就係因為有好似你既存在...所以咪有潑婦罵街囉$ |1 f3 @/ ^1 k. G8 g

9 w; G2 Z% K- \( K; z大阿哥
" W7 u1 A$ `8 K/ @邊樹有呀﹖趙海豬
Originally posted by 代仔 at 2005-5-20 12:33 AM:" x, d9 W, E% B$ r# y3 v7 [( R  k

* a6 }- u1 z% M3 J/ A* @! q% m& \/ f0 U7 M+ e

% q8 D4 @. V  I0 U9 v就係因為有好似你既存在...所以咪有潑婦罵街囉3 c" N' j" S3 h5 a1 T$ Q
' Q' G7 X. x) H8 _3 ^
大阿哥
5 y, {+ ?" \# f* M' X& b
5 l3 f6 s3 Q! X  G, k
我都講過叫佢地唔好拗, but冇用, 算吧la, 趙海珠
Originally posted by yutik at 2005-5-20 01:48 AM:7 A  U: _3 R$ L- N/ F
2 k3 c' |6 T5 _1 j* g3 g

) x/ Y' S5 y: O) z: C: I我都講過叫佢地唔好拗, but冇用, 算吧la, 趙海珠
# R' k( l' H: b, ]
" @) i8 f6 p  ]1 l, W
  N- G* e/ p! j( N0 H; s我都係咁話..大家一齊收聲- ?5 r3 E: \2 b' R
d咁高深既問題,都唔係好適合我地d小市民
1 b$ \* d$ ^3 `# a大家係度吹吓水..講吓笑咪幾好; j9 Q* c5 Z8 Q6 C( f/ C
講埋d咁認真既問題做乜

167 x 250 PIXEL下載

平凡樣子, 注定難敵過師哥,
可惜愛上了師哥, 不會易過.
得-0-燒味飯 10蚊1 m, D8 Z: N4 @2 C6 s% j2 G
人均有17m ga,我好自悲
係時事政治區   r* P2 c0 B) }" X6 W, ~4 S/ r/ m
[轉貼]: 澳門人的十大挑戰  
5 g: ]" d5 n, [% K各位可以去睇睇
咪玩la~~
5 i) o: G- X8 t4 Q$ j; i馬交想過香港頭仲有一段好長o既日子% }7 l4 `5 w% f  g/ d
你睇澳門人平均生活指數幾低就知la
# @; ?) g! T; \" \  e7 f! d# `9 b' n4 s! p& |" o( R8 u  i3 {
無錯
% {. Z+ i( D% {: m* j1 N( `香港經濟插水式咁跌
' q, n! O- I5 v- ?: L2 a總未至於連澳門到不如
未係澳門住過就唔好咁話澳門啦,你地講到自己咁掂,我又唔覺wo,我而家做野果間賭場都有唔少香港人走黎做野啦,佢地同我講香港揾唔到野做先走過黎,所以話呢!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/21吹水加分題] 依家澳門勁過香港, 有冇攪錯?!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。