<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
Quote: ) [) Q6 X/ g# ^& T5 J
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-24 04:22 PM:# [, E9 @2 \& Z5 {2 ?9 j
後悔學識賭錢, 大大話話輸左大約300萬......
. W' M+ b% d  c+ m8 ?7 {. ~  
5 [( P3 I" ~  H8 G ' j1 E2 @& _, z5 F+ Z0 P: R
我雖然無你(敢)多,但100萬都走唔甩,,過大海都跌唔少,成日同D抓爛脚嘈,,D荷官係又抽唔係又抽,贏都話,输都要抽(只追了幾口,本都未夠),,又要同佢哋炒嘢,,為乜??
以前細個曾經為左買遊戲卡, N6 B+ A* t5 B( c0 p7 x
兩日之內用左成千銀
! V# p$ d# Z/ y8 u* o7 n+ g7 \- T8 y
近期d就係為左一個online game至少用左成千幾蚊$ U, f* b; b, r) G4 z( V$ Y
包括用現金買game錢 改板碟 月費
女去女還在......錢銀身外之物...亨生, mq兄, 同呀sysykiller01兄...........一日未死, 始終可以揾返的.   記住: 唔好失去鬥志, 武功就會返黎!
如果真係最後悔,
! w8 B! }4 \% S: D5 @; R$ O$ c就係發現左點樣自潰~~
, t( f; ~6 z* \搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
如果真係最後悔,
4 L( C* s/ \8 o# a( q0 M就是認識了我女友3 R+ o8 Q4 I+ v) Q7 z3 m2 o, u
now慘過做奴隸
讀書時係ok 7-11 惠康 偷金沙買比人攪到留咗案底連書都冇得讀
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-25 01:45 AM:) B6 F$ _, n4 Z4 w* ?
如果真係最後悔,
7 ~! ?+ v) E( u就係發現左點樣自潰~~
% k) v* K' C9 X搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
' g0 a! L; c" `; p

9 e$ r7 N* M/ [6 Z. l! H7 K我都係咁話~# [4 }1 p) j0 q$ N: h
由十一,二歲開始日日一二次...你都咪話唔傷身
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-25 01:45 AM:* l" H9 o. H# m  N
如果真係最後悔,
0 x1 u; Y, H/ c% M8 w7 K8 C6 o! P/ e: @就係發現左點樣自潰~~
% S2 @4 `) D( s# c" ?搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
2 p( ?# @, P5 ^% \2 @
/ V1 w: R: E' _
Originally posted by j1128 at 2005-6-28 11:20 PM:
: F8 k9 H; z1 B/ D我都係咁話~0 n+ V9 r5 D, B7 Q
由十一,二歲開始日日一二次...你都咪話唔傷身
6 H4 |. M3 G9 z* i7 q' v" ?* a/ R. U0 ?( ~
你地話早.
7 n4 }: e- q7 t! q+ M" ~/ n5 `' W
" m4 i: M5 \( z1 ~
Originally posted by easonwing at 2005-6-6 10:42 PM:
8 z5 s0 H. @# B$ S) T" V, [% `/ o遲左識打飛機
4 k( U$ `# k1 z, i
& z) ?: P) E0 D5 G: Y# ]/ p佢話遲.
( Z4 {# s3 d0 o* p( ^7 n9 r% n! J/ k7 r3 e: \) _. l; ?4 O
計好話, 唔會遲, 唔會早, 時間啱啱好!
考試考得唔好掛
後悔既事都係學識點打飛機....
, m2 r) ?4 m7 W4 g. w想戒戒唔到....成日忍唔住....! S3 T- r% {: N3 K. Z' p
以前有女時仲死...2 t+ ?3 S  L1 @- L* N- A" E
話時話...有咩方法可以戒????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。