<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-27 18:32:6 B; ?, W0 D- j' G7 t7 l# e
$ D, e$ |# g5 W/ u* t# p

' ?7 ~7 x1 M: A! ?8 {$ Z2 i3 a: h: P- g0 G% A! ?5 m. a
no
$ O, C0 p8 N$ m' }/ l- Tsmell good:cool:
' n8 x1 i1 B; q0 f我想嘔
唔鍾意食
) _6 J- }. @+ n$ c因為我覺得它實在太像.....大便
Originally posted by 日比野達郎 at 2005-5-27 09:37 PM:
' V2 }! w# S; U唔鍾意食
2 {" Z* z  a7 y因為我覺得它實在太像.....大便
3 I( C: K, ~5 P5 N& y- {: \' u對...口感好像=.=
膠少陣當幫忙
我唔係太鍾意, 最多一日食一個
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-27 09:38 PM:
, }! ^7 X7 T) r# Q9 m; _9 b
+ \/ P) v- |# c對...口感好像=.=
5 `5 _2 _) W: S+ [' |口感係咪我就唔清楚喇& f  ~$ g1 p# o& z
我見人食嗰陣時睇到舊榴槤由隻手同個口分開嗰吓,嗰D絲勁似屎
Originally posted by d228216 at 2005-5-27 09:43 PM:
1 n4 |2 m6 J, a; }! s. b我唔係太鍾意, 最多一日食一個
/ e& d! |5 `' k& _0 U+ w: E
0 s# f0 r) b5 `* t
可以一日食一個~~; j, N3 a% {% w# E3 e
你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
Originally posted by purplefish at 2005-5-27 11:08 PM:) }9 Q6 D/ ?/ |
2 v2 ]1 y6 o5 i+ W1 b' t

0 v5 J) L* R7 M& J. L) K" ]可以一日食一個~~  ]  h, p& i' x- I1 g" j3 j/ V
你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
7 {& n3 f( s- M" G: T' Z9 R一日食一個 不等如 每日都食.................. 依家D 金?頭 $5 磅 very 抵食
細細個聽老豆老母講話我食
" V& G+ f5 U" l6 j- O; W而家我唔食
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-27 06:08 PM:8 q8 G; l+ e/ }& P4 w1 @
" m5 h+ ^% W& r% J9 O! e4 U4 v1 i# g
reason ??% w$ Z. ~' S7 |3 K) p
taste good ??
5 e; y7 N9 \- @2 g1 }4 p
7 B$ d7 P) Z8 j4 k; q7 o& L' t8 k* n# w0 h9 ]2 h
原理就少少似臭豆腐禁
YOU'LL NEVER WALK ALONE
估唔到咁多人同我一樣鍾意食呢d野
% R) `9 z5 C! h7 j  n: B9 u) S" d其實係有食既技巧既....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。