<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]
返回列表 回復 發帖

你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

我返工個到成日播商台...2 r4 G8 {% O: w6 K2 B
其他節目都冇咩問題~~~
6 I8 T- f6 N% L/ i% E/ ]# h, C最大問題個節目係[是日本鄭家輝]' {; F# w, K/ _1 V
個節目主持人講野ge速度簡值同步槍冇分別6 [( N+ y' a' |! R1 T& d
我完全聽唔到佢講咩* `1 n* ?; E- {; @9 R, \, K
攪到好似係到唸佛經一樣...
6 ]6 v: u, t% q: z好鬼死煩.../ t2 T, f+ ]% O# h; h

9 t2 }" x% @; q! b( Z[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-29 at 11:45 PM ]
我平時都係當聽緊一段 background music 咁聽.....
李曾超人 11:30pm-2:00am every night from monday to friday
jason
倫住黎試 , 一網打盡(都係港台2台)
是日本鄭家輝
10:00-12:00 雲呢鍾情 (商台)
' P5 L- W5 M$ t# T$ n12:00-13:00 睇創世紀 (bt) + lunch
: Y( [. {" G- I/ w8 @13:00-15:00 娛樂滿天星 (港台)3 _  v7 E' a8 Z; g$ C' m
15:00-16:00 智慧公民 (港台)
. }; F: B% S: p& k16:00-18:00 萬世巨星 (商台)
) Z# y: h1 h9 @+ w) B) n18:00-20:00 好回家 (商台)0 G1 W3 z# J  P* j0 Q6 U; e) f. `
回家唔聽lu
  h7 V0 X# F5 P  i% Z2 V6 d! T# i% O8 w, {1 q
日日咁聽, 冇唔鍾意節目喎.1 l  y8 f' Z2 m
; ^* b+ L7 S9 C. Z
[ Last edited by singdotcom on 2005-5-29 at 10:00 PM ]
商台為主 0 `/ c2 K* `0 H) u7 u
絕對唔會聽新城
( t8 U9 X5 U/ B+ s) @# B; F" x2 ]* i0 c6 q3 T5 G
因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
唔好高估其他人
唔好低估自己
Originally posted by taipotse at 2005-5-29 10:01 PM:
* y7 C/ }0 F9 r% k" s商台為主 : A% L, y" j- L% l( d, t4 }/ D
絕對唔會聽新城
+ d% L& l/ j& C9 {, Y$ c/ S+ f% ^& M
' ^& y4 f- C6 M1 i/ }因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
4 ^7 W( K+ b# x. l  ^
係。o的節目都冇咁無聊=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by yming at 2005-5-29 08:29 PM:
% V" j9 ?2 i7 u/ {! I我返工個到成日播商台...$ t7 V1 g, `# _1 \+ z' }
其他節目都...
+ J% o, f* X% c6 a5 \6 g/ D
係!!!! 好同意, 我係一個日日一wake up 就903 到訓的人
; ~- r0 {$ O6 _) s但一到 "是日本人..." 我即刻off!!! , 日本pop歌我又唔多like: o7 i- a) _# S$ o
聽佢講野,我心跳都快埋!!! 聽到我個人好緊張好急速咁...好唔舒服~
; Q/ E! B" n1 z3 H0 S( p(今日都係)2 [3 K3 x- h3 d
) E' N# }; g! V
[ Last edited by JCer on 2005-5-29 at 11:18 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
勁愛絕情谷(商台)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。