<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]
返回列表 回復 發帖

你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

我返工個到成日播商台...
1 A( y  X1 r$ e  W- f/ p5 Y其他節目都冇咩問題~~~& N% c! D" X& S3 a
最大問題個節目係[是日本鄭家輝]0 M3 M" U9 p+ ?2 N  o; g
個節目主持人講野ge速度簡值同步槍冇分別0 {7 K& h9 J, U' w3 B8 L
我完全聽唔到佢講咩1 u7 h. s( U2 q1 [3 S
攪到好似係到唸佛經一樣...
  N& P: M# k/ F0 o/ a- e" P& A好鬼死煩...
9 Q) V3 t" f* G3 B' I$ q
4 I. S2 i, W7 ^[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-29 at 11:45 PM ]
我平時都係當聽緊一段 background music 咁聽.....
李曾超人 11:30pm-2:00am every night from monday to friday
jason
倫住黎試 , 一網打盡(都係港台2台)
是日本鄭家輝
10:00-12:00 雲呢鍾情 (商台); q( ?. _7 Q3 k  G
12:00-13:00 睇創世紀 (bt) + lunch% l% A4 S' l' _' [: |- q; G; }
13:00-15:00 娛樂滿天星 (港台)$ J$ d  u# K6 X$ C6 e: L
15:00-16:00 智慧公民 (港台)3 K% m, J* p$ H# T! S4 W
16:00-18:00 萬世巨星 (商台)/ b6 t( `: S& E' C3 h
18:00-20:00 好回家 (商台)" H! i6 }) T7 |& Y# i
回家唔聽lu% U! }" Y* T& R$ z8 G7 a

& A' c) Q' R1 @' q* Q! K8 C日日咁聽, 冇唔鍾意節目喎.
0 f+ _. b3 o8 k2 A, k0 g
$ ?1 m/ p% T: r7 W( K! R( R[ Last edited by singdotcom on 2005-5-29 at 10:00 PM ]
商台為主 5 u* B, R( A5 c9 M6 u3 G( G
絕對唔會聽新城: |! q4 H: z  y9 V' N  X  G* d

- V6 z, g& Z/ F) r因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
唔好高估其他人
唔好低估自己
Originally posted by taipotse at 2005-5-29 10:01 PM:5 O; c/ {* `3 {& Q2 w
商台為主 3 b/ p1 U  n' _4 A% `6 k
絕對唔會聽新城* J, [+ D) b1 C# O
6 o( U$ l5 Z- h8 `- i1 S
因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
( i9 e. x, l5 b5 i, g' D
係。o的節目都冇咁無聊=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by yming at 2005-5-29 08:29 PM:
9 z) p, r, }* Y, @* u& E我返工個到成日播商台...+ M8 C. O$ e- F
其他節目都...
: _$ {5 ~( C: T8 [係!!!! 好同意, 我係一個日日一wake up 就903 到訓的人
# F$ T" {  M1 u* }$ ^6 F' h$ z但一到 "是日本人..." 我即刻off!!! , 日本pop歌我又唔多like, o  w8 f; U, f4 U7 N1 ^& D, q% I- s
聽佢講野,我心跳都快埋!!! 聽到我個人好緊張好急速咁...好唔舒服~
+ B( ?2 a0 F7 {0 @# t7 C(今日都係)
% o, P% H, A8 R- |! a/ Z$ P1 j; }. r1 x- [3 g/ {
[ Last edited by JCer on 2005-5-29 at 11:18 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
勁愛絕情谷(商台)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。