<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 間房亂到有蟲,點睇?有咩方法唔收拾又可以冇蟲?[00+]
返回列表 回復 發帖
嘩... 仲大獲過我上年...
( `$ n8 x; ]' j$ M我間屋都好亂, 不過可能我響澳洲周圍乾淨d, 未有虫...- f2 R3 |: `' p
如果響香港我諗除左閂曬窗狂噴殺蟲劑焗佢幾粒鐘, 之後入屋開窗等佢散幾粒鐘之外, 都無計嫁喇.... 不過你成日就唔洗番屋企.....
& n4 u$ {) x" C: G7 h2 M
5 |6 [/ a# @$ ]- F, ~$ f& z(睇完你篇野即刻覺得身痕....仆到去執屋中)
養番隻4腳蛇啦!!!希望佢唔好偏食-_-
Originally posted by at 2005-5-30 03:33 PM:0 g' \5 M  Y" g% i
養番隻4腳蛇啦!!!希望佢唔好偏食-_-
! `" ?% ^1 o9 x( W

' q: ^% G, D, z* v8 I. X有架,唔洗養,唔知0係邊度來架...最初在沙發底支支聲咁我仲以為係老鼠嚇死...有左佢之後真係冇咩d蚊,係一隻都冇...!!!!
7 D- ^7 E, i  T9 ^( E' r  R9 Q/ \+ {' [* R
之前比我阿婆半夜踩死左,勁唔開心...點知唔洗幾日又來左一只3 _8 w9 C4 A8 o. l

% N" a: t* Z0 q, P( m: D. M8 c# t& H9 S殺虫水我反而唔係幾想用...都係聽樓上個巴打講買幾個紅A箱分類好了,然後放d壇木珠入去(臭丸都對臭氧層唔好,絕對唔用...): X3 z2 `% B) g- L5 m
/ y  U( S4 ~/ y- }# H
咩係衣魚呀...蜘蛛就恐怖左d...# z# r5 E/ b8 t6 E7 W* N+ V. V

% ~3 V$ [" c9 }" F" t+ G岑晚訓左一晚,結果真係唔再比野咬,不過係成日仍住有d野0係床單下面姐...= =
愛死雷凱欣
搵張鐵做既床~~! z8 T# {/ C# J; `- ?; i5 @
仲有沖完涼先好訓!!
Originally posted by crap at 2005-5-30 03:03 PM:
; X- v8 {* ?/ y9 K; W3 L0 j(睇完你篇野即刻覺得身痕....仆到去執屋中)
! e) _& C  I) M3 [: U
我都係,成身都痕,我依家住d比較舊既樓,好怕有呢d野~~",好彩我間房唔亂,只係有d書啫,書就最恐怖,最多呢d野嫁喇,如果d書變黃最好丟左佢,唔洗煩,真係搵日要再執執先得喇~~",唔怪得琴日我老母叫我唔好留d垃圾係個垃圾筒到,丟左佢= ="
% E8 o0 A& X7 x9 N7 h
$ Y# m3 r, I' f# j: P[ Last edited by abc123aa on 2005-5-31 at 08:39 PM ]
摺吧啦
Originally posted by robertchai at 2005-5-30 09:17 AM:; |" I8 n: t% V/ @4 k/ l. t& L
我知我呢個topic幾廢下...不過真係唔...
: M. }0 T2 z1 H; ]有2張相我想你post
0 M  k1 ~8 N* S; u6 W3 A2 a1: 你隻腳
  R9 Z; [/ `: c9 Z" J: q9 C: H2: 隻野 (可能你無影)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
用乜乜殺蟲煙啦!& x" P3 c. c. u; F4 G7 `
好好用架!
Originally posted by JCer at 2005-5-31 08:37 PM:4 Q2 j7 E& M3 H
  X) x% c) P6 g: i* d7 C9 w# S) h
有2張相我想你post5 n- Q# @0 p. @+ p
1: 你隻腳$ [9 V0 d5 i' {+ h& e4 c
2: 隻野 (可能你無影)
- s" U) [5 i6 l, ]' F6 e9 C: V9 f  _' F9 O
" h- |0 B7 O' k8 c- _" V  K6 i
好,就post比你睇...一張係小腿既一張係腳既,已經消左d了,早兩日真係紅哂...9 O$ Z, T1 B7 k0 s1 b1 C
9 g& _) _) I% j' ?5 [& j2 n5 m
(如果覺得核突就叫我自行dele,唔好扣分住呀><)1 L- u* y% Z9 H' `9 |4 h) ~

) k$ u6 y4 T6 z* V. \[ Last edited by robertchai on 2005-6-1 at 12:56 PM ]

600 x 450 PIXEL下載

500 x 297 PIXEL下載

愛死雷凱欣
我背脊都俾野咬,但唔知咩事
Originally posted by robertchai at 2005-6-1 12:55 PM:7 ]9 ~- k* }* j! k* U: ~1 [
3 l; J) G- ^& x5 }/ V
8 [2 e% P+ O; B& K3 i1 z6 f/ T! R
+ ?0 h6 k1 z/ \: m/ _1 d
好,就post比你睇...一張係小腿...
; L+ p% B4 a, Z: g6 D; a: L8 q好野, 我佩服你!!!
% [' m) o# m* b+ b1 o要注意衛生
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 間房亂到有蟲,點睇?有咩方法唔收拾又可以冇蟲?[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。