<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 您是否雙失中? 為何會出現此等問題? [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by secretfj at 2005-6-5 05:20 PM:
: T  H% Y2 q) q* y: k, ^$ ?
8 W- s) K* H: D, l1 n3 q$ j: e& }5 \3 |
失埋禁就四失了~~
9 V  n9 f. d. [1 N! w3 H& n, D* l+ |. x& \7 V. p; |( j9 ?
咁慘實晚晚都訓唔着 --> 失眠% _/ h: E: K0 K' G
"五失" 了
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-5 05:25 PM:2 [3 N8 c! u6 l' \$ ^' Q- d

4 s6 }3 J; \. }7 Q4 }1 H3 \, z. N5 u
咁慘實晚晚都訓唔着 --> 失眠# S- n9 }6 M9 P
"五失" 了
! [  C2 B9 V8 N) z0 O% r  S5 L. J

- `# {5 o9 u) x$ i% C跟住思覺失調, 說話行為失真失實6 z% d, D; u5 Y( ~
此乃 "六失"
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
失埋貞操咪.......
C'est Forrest Jam~~
Originally posted by secretfj at 2005-6-5 05:39 PM:' d+ ^) J, ~/ C5 }3 @& A# `) w
失埋貞操咪.......
$ K4 P: c* [1 k% M. Q- h3 j3 _

1 D; O# M; P0 _& V) P% s/ U/ X失咗戀喎, 貞操失俾邊個先?
Originally posted by singgeihot at 2005-6-5 05:27 PM:
# L% p/ n% X$ h; _6 I9 W  g" Z8 N0 `, k+ s4 O

+ A# Q4 n! M' q; s- e# L: N, V+ d跟住思覺失調, 說話行為失真失實
. D! E" h; N" ?此乃 "六失"
" R' d& A! E: k/ N% I0 c% X! O
- G( O; p" t/ Y/ x/ ]0 F% A% K人窮義氣短, 因財失義 --> 失義   Y9 x  Y2 q( E+ W
此乃 "七失"
- u5 l  A& m/ l. s& H3 }7 z- F0 w& B2 O' F+ A/ t
人窮亦志短 --> 失志7 t0 M+ K5 g* Z  C$ _, m* n9 M
此乃 "八失"
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-5 05:01 PM:2 n# B6 h9 [8 V- d0 B+ r
Jcer is 雙失
  A# S, L% w( T  q0 K' w乖~~(摸摸你的頭)
8 V' m, ?, w7 n! C# F多謝你代我發言wo... (我的手下) 1 F0 J; N" m, p& F
& A; Z# C8 {1 k! x) c
我唔知叫唔叫雙失呢? 我又唔係讀完書出來無野做, 係做過成年野, 之後有D事就無做野啦...
! F! C( p; W6 L: C0 h
; E  D; O& e( S6 F! ]3 A! y其實搵工唔係咁難, 係睇你有冇心ja, 我自問呢幾個月來係無心搵工的, 所以我都唔會有任何埋怨, 咩HK 市道唔好??? 過左la, 好左好多啦, 好多人都有返野做la...' @, R4 Q9 w; d7 k- E7 l: Q
, i& n# N- [2 i) G# F  A: ?
都係果句啦, 你有心搵工既, 無話無人請你既, 見工見一次唔得, 咪見多D lor... (多D見工經驗都好既)1 [. }5 q# r- Z
+ r% E% J+ U  I
各位bro/sis 拿出你們的毅力吧~~~
. {7 E% |4 T  t, V+ @
! ~! e) [. o# i$ c( d& l(最後有D私人野補充, 我唔需要助手, 多謝啦~)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-5 08:24 PM:
' h& S5 O+ L3 F6 {( ]# G3 W  Z$ C其實搵工唔係咁難, 係睇你有冇心ja, 我自問呢幾個月來係無心搵工的, 所以我都唔會有任何埋怨, 咩HK 市道唔好??? 過左la, 好左好多啦, 好多人都有返野做la...2 p, L3 T6 Z, z  x: q
# q7 E5 i. K" z% m9 t5 p* i( [, [市道好少少﹐個個打緊工既都轉工﹐無經驗既一定FIGHT唔到﹐所以一樣甘難搵工
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 您是否雙失中? 為何會出現此等問題? [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。