<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 您是否雙失中? 為何會出現此等問題? [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by secretfj at 2005-6-5 05:20 PM:2 ^5 }$ B* W8 @& Y5 a. j1 U

$ ?3 _* _) U: L0 q! |5 \
/ _# u) t5 H* x# T* L失埋禁就四失了~~
; U- _4 P2 Z9 R" }! O
2 J9 u0 J- G3 P* D0 R3 e咁慘實晚晚都訓唔着 --> 失眠
% V2 C* c* k0 u5 O# {% I: ["五失" 了
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-5 05:25 PM:
4 a. ^: X! e9 e" c" m3 W4 L# r- f- O0 G% n( u* ?

. Q+ i& q( I+ ?, s1 [8 _( z咁慘實晚晚都訓唔着 --> 失眠! A- a2 P* S0 s- q4 a$ U
"五失" 了
/ U/ b/ W, x% i0 X

6 U/ Y* ^6 [  I0 z5 k跟住思覺失調, 說話行為失真失實& V5 h6 v$ H) i9 d
此乃 "六失"
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
失埋貞操咪.......
C'est Forrest Jam~~
Originally posted by secretfj at 2005-6-5 05:39 PM:# o2 I" Z" w" n1 A* Q% X8 q
失埋貞操咪.......
" S) H0 q/ v4 D7 C2 d: j

5 X( N8 G# S6 p" R失咗戀喎, 貞操失俾邊個先?
Originally posted by singgeihot at 2005-6-5 05:27 PM:$ x$ ]9 V' W( [3 r6 W

& a# B; U0 e$ L
4 H" D" l( I/ z) Q& ]$ r! f' W+ _# ?/ p跟住思覺失調, 說話行為失真失實: M' k2 t6 |& S* }
此乃 "六失"
- }2 }( L. H) U/ k
5 W6 X6 R, s6 e# k0 f8 \人窮義氣短, 因財失義 --> 失義
1 i# M1 K7 T; U此乃 "七失"
; T% }8 K4 r+ q
; _4 t8 C1 V! \  i+ p9 r人窮亦志短 --> 失志  X# o( [$ b2 r2 Y% q) B9 J1 O3 R: i
此乃 "八失"
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-5 05:01 PM:# p5 u$ ~6 {4 T: Q. s: ^
Jcer is 雙失
( B9 |" z6 J$ N$ s. g" T) g乖~~(摸摸你的頭)) k! N$ z0 X6 f3 B; n
多謝你代我發言wo... (我的手下) . K  `6 l8 S/ l- L8 e

a' Y" M" K1 H4 O2 {" [4 F我唔知叫唔叫雙失呢? 我又唔係讀完書出來無野做, 係做過成年野, 之後有D事就無做野啦...! _# ^1 o7 i! o2 h) y

$ Q+ F* T8 m; |6 W! [其實搵工唔係咁難, 係睇你有冇心ja, 我自問呢幾個月來係無心搵工的, 所以我都唔會有任何埋怨, 咩HK 市道唔好??? 過左la, 好左好多啦, 好多人都有返野做la...
6 n' E8 b5 ?$ f7 _2 x2 k. _" i$ T' P: h- _
都係果句啦, 你有心搵工既, 無話無人請你既, 見工見一次唔得, 咪見多D lor... (多D見工經驗都好既)
- q6 |  L9 W2 J8 r. ^* `$ b
8 T9 F5 b8 m1 C; f6 D各位bro/sis 拿出你們的毅力吧~~~
2 Y8 r. e. \% \& W' \& W. Y- F6 M  g/ O
(最後有D私人野補充, 我唔需要助手, 多謝啦~)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-5 08:24 PM:
! R! `# `3 y& l5 _4 y5 f其實搵工唔係咁難, 係睇你有冇心ja, 我自問呢幾個月來係無心搵工的, 所以我都唔會有任何埋怨, 咩HK 市道唔好??? 過左la, 好左好多啦, 好多人都有返野做la...
: v9 W' T2 }3 w' ^) V. z( B
$ _% F3 N& K3 q8 [
市道好少少﹐個個打緊工既都轉工﹐無經驗既一定FIGHT唔到﹐所以一樣甘難搵工
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 您是否雙失中? 為何會出現此等問題? [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。