<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-7 11:31 PM:* K* x* g' w! m! h0 F& D7 L
OK~~
& |6 a% ~0 i+ ]7 J3 }! T; F嘩!!!點解你有成1000幾積分架?@@
6 m; o6 m6 g! y: Q0 g
我都唔知呀!可能旅遊版個topic加分加得利害!
嗚........咁多分.......
% @) P- {9 Z' \; s) f! U* x係呢~~ 搵我有咩事
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-7 11:53 PM:
( Q: @. v* C: f/ L嗚........咁多分.......
" I% I/ {2 Q' X" N/ c4 {; ^$ g係呢~~ 搵我有咩事
/ z" b+ z, L: V4 P
遲D攪比賽有冇興趣,D板主已經無問題!
推一推!!
有冇人呀!

567 x 144 PIXEL下載

Originally posted by william303 at 10:55 AM 10:55:$ _# Y0 v3 a# r* a5 Q2 j
有冇人呀!
1 Z& _/ }7 f2 x) T
hi~~~威仔你好啊~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-9 05:27 PM:& e3 {. Y- }  c( L
, l2 m: ?& S* `# K& p- C2 z0 d0 f
hi~~~威仔你好啊~
) K* Z# ]" _" h. x8 e8 `. v- C- w
你好,人稱立腸果個係唔係你呀請問?
有冇人係到丫?
Originally posted by william303 at 05:32 PM 17:32:
% n1 b# x+ P- W1 o( `, y5 I8 }" G  Y* O+ N
你好,人稱立腸果個係唔係你呀請問?
1 I$ d4 N# b$ }: ?% ~/ ?, I~~系啊~~!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-9 06:08 PM:- ]8 Z  E  s1 S# @7 h4 @
: Z$ c+ h; D* G6 ~) L, {) t6 D8 E; u2 u
~~系啊~~!!
$ i. G+ E' @3 T5 C1 R# ?你好,立腸兄,會唔會參加比賽呀!需然未正式攪!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。