<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 06:28 PM 18:28:
8 w% _0 @6 K% W5 O1 }8 k7 E* O; X: ~: @
你好,立腸兄,會唔會參加比賽呀!需然未正式攪!
0 w7 s. D) z( K! r8 G我想會吧~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-9 06:31 PM:5 c9 j# Z0 G1 B; p& _. Y
. Z/ @( m, O  a6 e9 X
我想會吧~~
* r$ ]$ w1 E* S! O; O& [5 v  U
感激!
Originally posted by william303 at 06:36 PM 18:36:
$ {, f; ]6 _% y# X' H) E: G) T0 E7 `# J0 ?6 d
感激!
" w3 f5 H% b' N
唔該~~
有冇人篤波而家??
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-9 06:58 PM:
7 u+ \$ d0 J* O; x4 A有冇人篤波而家??
) }* T( Z. O6 p8 A4 T
有,又係我,打唔打!不過我打得一陣,不過你唔好溝女下(講笑)!
=.="係邊打?
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-9 07:10 PM:
6 h' r  W% }, U& q- v=.="係邊打?
3 N% [  r  O* G7 }! ]/ [1 ]你話事!你去到邊,我搵你!
咁等陣
百發百中
Originally posted by pkpkpkpkp at 07:22 PM 19:22:
, l2 M- h% i, s$ p百發百中
+ f8 R: X* N2 `/ L! Z
我又玩!!!, `; ^, B0 U) f1 x2 A
百發百中??華語板??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。