<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-4 01:56 PM:
: w3 N9 U$ b, v$ a5 C8 G% q9 sSING﹐我覺得基督教真係好虛偽。
( O2 B+ I3 d) p0 f# `  l2 l$ I5 a8 L: ]) `* W6 A3 A( A- X
仲有﹐好多人一出世就出世o係信佛既家庭﹐有乜可能一出世就要落地獄呀﹐跟本無得揀﹐好唔公平。
( J; U5 U7 k6 W

" E. A; K1 i# }$ C. ^) i# `vivienna 兄
: j# _6 Y% B) h3 p( e: E
" e* n' z) K% D% E- s1 J6 m  D基督教覺得佢可以選擇唔信佛" w4 L1 w+ k1 L' R% g+ t) k
即使出世o係信佛既家庭
2 w1 G% [) x9 }; _6 B  R' r3 ?, B* Q  D- L
希望答到你啦 
Originally posted by singgeihot at 2005-6-4 14:48:; T# Y0 @  ^+ q* |2 M3 f: @3 t: O. C

% m( U* h, Y5 y% @. P: O1 [, A; ^3 `) Q- K  g9 C
管教吓佢啦
9 h$ e* ?0 E' d4 _/ Z6 g
大家同grade
8 Z* ^, d* ?& d/ D兼且我對某d人係採取不聞不問既政策
9 V0 L, v. W$ V等佢有破綻我就俾個critical hit: S7 n2 W4 F: S: ?' z
乾手淨腳唔駛煩$ o! k  m3 f/ w$ e
  l" K% \8 u8 R% X) k2 g* V
對個d唔值得尊重既人/ L! z4 `0 B6 p. U; s" r: B" [
我話佢都嫌費事
# F0 v# M& T4 M1 i3 Avld2就係一個人版
我會多謝神比左一個咁好既家我,家人對我十分好~; J7 J0 K+ `9 L: \7 X2 I1 {8 S0 Z9 M
有個咁好既家,就算唔駛發達,一樣咁好
Originally posted by 周衡 at 2005-6-4 02:56 PM:  y$ |4 l2 m  ^- U% s6 [
我會多謝神比左一個咁好既家我,家人對我十分好~
! s. T! v. H5 T7 I有個咁好既家,就算唔駛發達,一樣咁好
7 i; I' Q( v: w# h3 G
好感動... 終於有人理下我個主題啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 02:55 PM:) ?, j7 @+ s! Q8 ]2 D, C7 S) |

% E* k2 a, t4 d. V6 z, S; f2 H大家同grade4 `' V' r' d( [4 ]  n* V$ ^
兼且我對某d人係採取...
+ G9 Y) b+ l4 p! f7 A8 ~
就咁比佢落台la, 佢話自己吹下水ja wo...(放佢走把啦)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by vivienna at 2005-6-4 02:09 PM:& f) b' N. G! q4 B

: Y# @- H. x/ q你知唔知聖經係由人手去記載架﹖除...
# A( t/ K$ F, X+ m7 `1 ~& |
, i/ ~) B" A3 l: q+ \. N5 [$ @vivienna兄. `& t: V: s" ~1 K. b$ k# Z
% g' u2 q5 q  W
聖經有大部份都係由十二門徒寫架# E& n- |* D3 y# ^7 E
寫左之後亦都會反覆check下
0 F/ z9 s8 S" S7 J" U' B( v' h2 h4 e% z% q3 k+ u( Z
我記得...
2 {/ I3 ]5 t7 x係羅馬時期曾經開過會,
% \) g. ^: q/ b1 Tdiscuss聖經有冇錯(即係神冇講過又寫到有講)
/ ]" O, l, ?$ p
' k% r* m+ n' k- N. O從此聖經就大致上定形啦 
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 02:55 PM:2 Z, c7 E0 p3 G

, O( Q" h+ [0 T4 F# @# o大家同grade
5 x6 a8 y/ p7 _; I$ a: q兼且我對某d人係採取...
% d, {9 L' n( E! L, d
% ~5 x1 s/ r9 L! C" Z版主~# E) E" F6 J9 x# O0 _6 c8 k, {

2 z& F1 R' D& Z0 a$ j我想問甘兄幾時開始做版主?8 T& h; F* B+ m. m5 K% h& y. X
/ T& _% p# }0 m% B% v6 E1 C$ i
好多人都唔妥佢4 g+ B0 ?7 d: D
點解唔廢左佢果版主位 ?
Originally posted by homan~ at 2005-6-4 15:02:
' Z' D! O" \9 \& J1 o
* p& x% W! X# O6 y' }# \9 D# ^& T( E5 |; B
版主~+ B( h0 Q; |, `0 s' ]1 Z
; }4 W8 p* y2 P( i
我想問甘兄幾時開始做版主?! c3 V1 E6 N+ L  I* k0 }1 C

- F! b/ U1 L1 k) M; F3 Z好多人都唔妥佢7 F& D& F* g) m2 j) U
點解唔廢左佢果版主位 ?
' M. |+ `. `% O9 m5 `. P

& n& r" H/ R" M; }/ v板主一職為admin決定
; z! X& ?; i/ U% [4 m非由我負責
8 K/ @, d: @. L% f- F: J  L
0 h& E3 P+ N- k不在其位 不謀其事) @( f$ K3 O0 `6 v) G% ?' V
希望d人可以明白呢個道理
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:04 PM:
: q* \5 s) R! }- P% v( `1 S* e' b6 z1 v% D8 n/ g3 }5 h
1 c3 W' I5 N: o0 V! r! u& ~

7 p, @1 y. }9 g: G( e/ u佢想乘人之危博大霧既意圖十分明顯
" J5 i6 p) K7 V+ A2 @8 y可惜功力未夠
2 L+ @: M# }2 B! R; R, O; M希望下次可以俾個精彩既演出我睇下
! U; a8 ?4 ?# n
發生咩事,咩唔係講梗有冇神咩?
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:06 PM:
  x4 A7 t1 U& R7 s7 f% }* I  w8 t6 e7 h* L: q/ z

. g' ?# {; v4 T& N8 t4 i1 S板主一職為admin決定
! v) `7 D: \9 W3 k% o) A( p非由我負責. m, ~3 N6 B% T" ^( l2 l
4 q! v: u6 x% q- N
不在其位 不謀其事; j" S1 \" @- ^- `/ u( Q
希望d人可以明白呢個道理
# Q, O2 X5 x( [+ q
" g# Q9 H# q% S6 B5 S7 U明白!
) w  m' [; e  p+ \
" g( U2 u5 E5 Nthx~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。