<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [查詢] 張床有d血, 應該用咩洗?[已解決一半]
返回列表 回復 發帖
阿sing請唔好再講呢d野& |8 d# b3 O( e$ J8 l' T# H+ _' \
您可以到性板講5 U) R( \8 c3 M. U$ @' i! N
thank you
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:10 PM:. v6 K7 \- U. @& B
所以咪叫您用墨水囉
+ W; N1 u' u5 ~2 ^您又當我攪gag
9 ^5 g, R2 M% k7 _) _+ ?, g您想點大家心照啦
" @6 |2 s. t  s  ~" c! Y7 d
=_="
( q. [9 }5 C' k# V但係都有陣味啵( D4 \! [( p9 N9 H8 A' Y

* @! F3 Q1 S" `; q[ Last edited by xthmkn on 2005-6-4 at 03:17 PM ]
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:11 PM:
+ U# m/ h/ {- [0 _+ H" g4 A+ N0 I- k阿sing請唔好再講呢d野1 u6 v4 z/ e0 C! @
您可以到性板講8 R& x( b( b/ |4 a, \/ s
thank you
' n8 F. w; i$ e
8 A; J$ O2 z+ `4 r' P2 {/ N
樂兄, & _, e, B% v) l
sorry, but 條友擺明响吹記講乜嘢啦, 可以嘅話, 搬個 topic 去 3x 我慢慢教佢
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
邊個人係認真問, 邊個係玩野, 各人心中自有答案; r1 S  {6 F+ h! \0 f
分開了 3x , 請各bro 克制 , 起碼都唔好講到咁白" c6 v4 d* g5 U, s+ U: K

" y6 v/ O. v! V3 ~7 \% l1 b[ Last edited by JCer on 2005-6-4 at 03:29 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-4 03:27 PM:( v- c$ |- v! v
邊個人係認真問, 邊個係玩野, 各人心中自有答案3 q4 @* V) ^, k
分開了 3x , 請各bro 克制 , 起碼都唔好講到咁白
$ G1 h. P5 ]# z$ U+ k% g9 k4 q9 }& h9 J( t
[ Last edited by JCer on 2005-6-4 at 03:29 PM ]
( z; [- s2 ^9 M! h7 d
! s; M  g- s5 p4 j( r' U不如你又講白 d, 指名導姓話邊個玩嘢啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我真係問野 我冇神神開個POST玩野 咁好玩?$ ]; P2 Z, I2 {# a! K- w9 C* ^
4 Q1 E8 }# L1 f& N  }
我真係好想知個解決方法
我搞掂喇
% k9 H& u2 d  ]) b& U' W# }1 r$ x) @+ c# g
用鹽水係咁卒佢 而家都有小小囉 但唔講 應該冇人覺 !
我想問....! l" F1 O5 K/ e+ \) k" |0 a
點解人流M你流M, 你會流落張床到? =.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [查詢] 張床有d血, 應該用咩洗?[已解決一半]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。