<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊]你知唔知雪糕新地加左價變$$5.5呀[積極+]
返回列表 回復 發帖

[飲食資訊]你知唔知雪糕新地加左價變$$5.5呀[積極+]

我今日口痕0係times間老麥買杯雪糕!我見到show住5.5!眼都突埋!
( b# Q& N: D6 X" z% l我認為唔合理!我去食tcby好過啦3 v6 z4 [0 K- O# c/ d
9 T) V6 O( p9 g" E
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-5 at 11:42 AM ]
因為你買個隻係朱古力同芒果味LAW
我唔係指脆筒呀!!5 C, R, I  }# A2 O: U0 b
係一杯杯呀!
) g1 O/ I. `+ i9 n' C1 J. }4 ]http://www.mcdonalds.com.hk/chinese/food/alacarte.htm
Originally posted by alexkelly at 2005-6-5 01:50 AM:
* s$ @3 w/ z# C- F8 W我今日口痕0係times間老麥買杯雪糕!我見到show住5.5!眼都突埋!
) W* S, K& a9 e+ i! k. i" t$ G我認為唔合理!我去食tcby好過啦
* W6 B$ k2 B+ G" F8 X3 ~, M. J- S好平姐。。。。HK$5。5
Originally posted by alexkelly at 2005-6-5 01:50 AM:
* ?3 F- P, u& m4 m4 j1 {3 U我今日口痕0係times間老麥買杯雪糕!我見到show住5.5!眼都突埋!" [7 L  }# t' U' v+ F
我認為唔合理!我去食tcby好過啦
: T" T" u$ {. X
/ U! L% I0 I& ^# ^, R
其實佢以前都係賣$5.5架!!!!!!
7 X0 h% ?0 {# c( z7 e' V不過之前當左佢係promo賣$5.0
0 @- H2 x0 I2 l/ ]! [& J咁佢依家賣返$5.5,你咪以為好似係貴左囉!!!!6 ?! {; ^0 r  ]
實際上係無加過價~~~
0 a' l- }' z$ z' l1 h, I! t6 b5 [2 _4 ^
正如依家個隻"新地筒"賣$3.5一樣9 X! W( B. g" O5 ^1 F; m5 c
佢之前係賣$5.0,日後佢又賣返$5.0,你又以為佢加價!!!!
Originally posted by vivienna at 2005-6-5 02:13 AM:& v& p& E9 y5 M0 d9 O8 [

5 t- U  X; j; c( N" Q  O# z$ `' J* {好平姐。。。。HK$5。5
; C% ~- I' [1 k  t' B6 K& x" _% r% r
bro 話唔係咁講( w5 V( t1 h' ]9 n$ e

9 @( x) K8 B. f! r9 e- @+ N* `4 M你有無聽過青蛙熱水論
. t) d5 {, V, p8 ^4 o佢陰d陰d又加五豪子 吾覺唔覺又升多五豪子
) i0 K; J4 i+ h* N4 N1 y. F遲d變做七蚊八蚊甚至十蚊% }. a% W; J. J$ K/ _% u8 G
咁我地呢d小巿民咪又要駛多d
唔好高估其他人
唔好低估自己
好耐都冇去M記食野啦6 S' F9 }( s$ i, B- f
一早就應該杯葛呢D公司

大家好

而家好憎麥記,d野係敢加價
Originally posted by okmijn1234 at 2005-6-5 01:56 PM:3 A. ]  {9 @; t9 a& l; {. H
而家好憎麥記,d野係敢加價
% _& N) @% H6 E1 W% N香港麥記係全球最平﹐就算大陸都貴過香港。  |; Q% H; V3 h
去下外國仲嚇死你添﹐HK$35一個餐﹐睇下你地仲會唔會COMPLAIN香港M記加價果幾毫子
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊]你知唔知雪糕新地加左價變$$5.5呀[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。