<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » I-cable 發出的BT警告信 [樂+]
返回列表 回復 發帖

I-cable 發出的BT警告信 [樂+]

你地有冇收到呀 ??  1 Q/ p  @  q7 y/ b* L/ `3 u% G
呢封可能係100封裡面的其中一封 ~~~
* \/ }' Q3 Z2 |4 c) _: v5 Y& ^0 S2 ?; d/ i' P  l, o" h
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-8 at 07:10 PM ]

800 x 600 PIXEL下載

唔能用佢啦!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 史艷文2 at 2005-6-7 11:48 PM:
/ p' P3 U6 {, ]. |唔能用佢啦!
: g$ j. U; h+ S: k8 V; F, Y3 ^咪係,慢到死
摺吧啦
Originally posted by spector.R at 2005-6-7 11:44 PM:7 b" t0 S& @! ^) Z5 z3 d$ `
你地有冇收到呀 ??  5 r0 q- a9 F4 S
呢封可能係100封裡面的其中一封 ~~~
" k; v5 d0 a( n3 _. n
係咪真‘信’黎架﹖) Y9 \0 q7 S" v, e4 Q+ D  d. h3 \
你o係邊樹找到封信架﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-7 11:50 PM:/ d# M' V  M: R) p# [
* U: N0 v% S2 P
係咪真‘信’黎架﹖5 d2 n' Y. H" U, M1 k' E# O
你o係邊樹找到封信架﹖
0 o& q. c: d# }+ |
# c7 n9 O, ?" e+ m
0 R0 M9 b- H/ i
係我個friend send 比我, 佢自己都唔記得係邊個比佢....~   ) ]+ U4 M* L1 z# M# r
! D: g; l1 H/ G5 ~% O0 o" F
會唔會有人咁無聊打封咁既信玩....?
6 L, \7 q! M+ w! {1 f& U# K" }, E6 {( u" D- h9 X' U
有個疑點係, 係最後果段, "若      閣下....." 中間隔左咁開~ * s0 R! c1 X, I9 l! c2 N( B
就算係formal letter好似都唔會咁隔.... 除非icable打錯野.~
Originally posted by spector.R at 2005-6-8 12:45 AM:( F. v5 l0 h$ A$ n4 b8 X- v; u- [
- k) u6 w+ `& _) |: g
係我個friend send 比我, 佢自...
6 }6 K2 O5 Q4 M) H. b- J( K' ]6 D
你覺唔覺得封信無LOGO﹐無稱呼有少少唔妥呀﹖我唔知道呀﹐可能ICABLE D信係無稱呼掛。
* k# O9 k$ i9 E我覺得如果幅信係真既﹐我會影埋個LOGO囉。
唔係呀,我都係用緊 K 佬架喎
Originally posted by 秋葉林 at 2005-6-8 12:49 AM:! Y9 a# t' H4 m3 ?: F+ }& M7 g4 z& Y
唔係呀,我都係用緊 K 佬架喎
2 \; ~( {% H* Y3 X

$ [  ]# ~& q) D5 a6 G: T! T# f. z4 l5 v2 e" s# c, |9 E; F

! l' J! I$ t1 N. D* C有冇用 BT, Winmx, emule ?
Originally posted by vivienna at 2005-6-8 12:49 AM:
5 B$ Z' j1 b; f& R( `
- w' R' D. D; {7 K& |% A/ i0 u你覺唔覺得封信無LOGO﹐無稱呼有少少唔妥呀﹖我唔知道呀﹐可能ICABLE D信係無稱呼掛。: x0 x/ T: P" M1 G" m' p
我覺得如果幅信係真既﹐我會影埋個LOGO囉。
2 K. \9 k; b1 U$ b* y% t$ u$ {
3 N5 Y& C  `4 s  i/ y( S6 c

6 |) H" T  |  T9 {# o. N係wor, Logo 好難抄得靚~
如果無DOWNLOAD過電影但靜係D四仔同電視劇係咪應該會無事呢﹖﹖  U+ ]/ V/ T9 l# ~. T/ y( w1 [
距地係咪靜係偵查電影DOWNLOAD者架咋﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » I-cable 發出的BT警告信 [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。