<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by karenmoe at 2005-6-9 10:42 PM:
$ h/ K8 P5 P1 k! c1 o- {0 m  y6 y
點解佢賤你會唔想講?7 f. q' J8 ?$ F# [' _* V* N
除非你身有屎啫.
" V. _7 u6 t! J* J: b. n* D
- n6 f  L* ^7 i6 Q( G你咁講都係想我講啫,
0 R& O0 y& ?7 L都係嗰句, 邊個係加害者, 邊個係受害者, 天知地知我知佢知,
, m$ k1 ~& d3 D/ d, Z0 ?佢想迫我哋搬, 做埋 d 我報警同搵律師都無用嘅方法,. u7 L9 P4 d* z; j7 M
不過我費事响度講咗 d 無良業主走去学啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 11:27 PM:  Z; L7 [4 @9 \/ z/ e1 B

. `$ V. z+ N. f- v; @: \1 t7 X$ X
6 j; X8 Y# ], a+ u3 d, _( n7 ^! \! c你咁講都係想我講啫,
- n- ~5 o& i4 ^6 l* Z都係嗰句,...
% M  @/ j" H! U+ x; t咁我都希望版管們能刪了這個主題,% u* O* y$ Y  d4 T1 ?1 q# U7 ?
避免那些無良租客有樣學樣.
4 H; W: F7 ?: v( _始終無良樓主又係,無良租客又好,大家都唔想見到.
Originally posted by karenmoe at 2005-6-9 11:34 PM:5 d/ T, S& I! ]& T1 D

% v' g* @+ R6 G- K: ]3 v1 i& B咁我都希望版管們能刪了這個主題,3 m, q0 x  e5 h" y+ K+ z
避免那些無良租客有樣學樣./ s6 D$ a* F" n
始終無良樓主又係,無良租客又好,大家都唔想見到.
. k6 S$ U9 M/ ^4 y1 U; r9 n3 p3 _+ X  n# H1 o
我支持 delete 呢個 topic
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 12:36 AM:
8 K( h# T' v# F  y* Q3 ?1 h' A( s2 V" A. u) ?

. k9 p( O- E4 J& r6 i我支持 delete 呢個 topic
/ g' q8 p) t, u1 z- [6 T咁你開topic做乜?吐苦水又唔夠盡情..
Originally posted by at 2005-6-10 01:10 AM:
9 w/ [3 _. q1 z% \. i) a; s' f/ o
9 G3 u- r' Z1 Y7 G) A  }咁你開topic做乜?吐苦水又唔夠盡情..
6 o& {2 a3 S, Z9 k8 P1 w  `1 I
% ^$ g, d8 j/ [0 a做乜? 吹水囉
買蛇放係屋~~~~~7 I: n/ Z# ]" ]" B
(講笑) 唔好試
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 01:18 AM:
! b8 q, `* w% R; l0 o- V
' q: ?7 b# r( q! Y( M5 {
, c9 i, O/ o- P做乜? 吹水囉
$ V. p" r' ?3 ~' A) Z( {# a你都預左無人幫到你架啦!!!
% N1 y! \" o0 t/ \: Z. Z! h吹水就盡情d....我地又唔知你乜水,怕咩講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。