<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [影評] 睇左史密夫妻了..睇得過 [樂+]
返回列表 回復 發帖

[影評] 睇左史密夫妻了..睇得過 [樂+]

10分滿分...我比8分
! X% q& x6 C' R/ P& |! [我單丁去睇的...如果帶埋女友去的你..可能仲好d...5 j5 d& Q' [8 H/ @+ x) ^2 x9 }3 {) A
. T! x  ]' \8 g7 o% U4 P
唔知畢彼特成日飲d酒入面有粒野..可以拎黎食的..係乜黎?
; ^' {, B) R* N2 ^1 U, Jbut預告果陣有套戲緊加想睇..咩4個奇人..
% u3 u" r) O' @5 f2 k7 J6 }* Z; c6 K0 {9 y# ?& ~
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-10 at 10:12 AM ]
Originally posted by justtocc at 2005-6-9 09:10 PM:9 X6 L3 T7 k5 [: w
10分滿分...我比8分 & [- |" D8 @2 Q, R) c
我單丁去睇的.....
2 k# \2 `6 y* L8 z
你單丁一個人睇,悶唔悶嫁.
3 F7 A1 w& x& |4 N我都使過,我想睇下人地既感覺
我係睇2點半果場覺得唔錯
- U  c5 }& I5 O) Q  X% ^無咩悶場
+ C/ j1 j1 m. q4 x* @仲有果粒好似係車厘子
i only went to watch 史密妻4 h. z" F2 ~: X. m
畢彼特 act bad =/
Originally posted by justtocc at 2005-6-9 09:10 PM:0 R  k3 m, w/ B3 F" j2 ?- f
10分滿分...我比8分
8 E% B) _& Q8 i4 H, k我單丁去睇的.....
" o) R+ c% t0 a. w6 s小弟今日都睇左...得覺得好爛=.="。唔好意思...個人意見。
6 N' `' R$ Y0 G; O4 xo個粒野係橄欖黎嫁
膠少陣當幫忙
Originally posted by justtocc at 2005-6-9 09:10 PM:8 H+ l# n6 V9 `. z
咩4個奇人
$ R+ x5 Y% U/ w, d" Y  t( d' x1 }
神奇4俠??
【icon小偷™】
u mean Fantastic Four ??
. w/ Z0 _2 f% Y8 m) S  E  [+ D: G: T# r
( y' k7 ~) b2 V" M, U' O2 q. ^
http://www.fantasticfourmovie.com/flash_index.html
Rumors became Stories. Stories became Legend

講事實啦!!!

講真,套戲故事太普通!睇到我想走,不過,好彩個"羅拉"仲好鬼死正。都仲值得我坐多陣既!男主角就唔係好掂啦!
Originally posted by H.L.L.H at 2005-6-10 01:48 PM:
6 z3 g8 G, O, e  ^/ V- D. z講真,套戲故事太普通!睇到我想走,不過,好彩個"羅拉"仲好鬼死正。都仲值得我坐多陣既!男主角就唔係好掂啦!
7 B( w- i( {" I. j:cool:畢彼特型wo.有佢風格..頭3/4睇得過wo..最後影佢地兩個打仗咁..就係人都估到..
* c0 D& ~# q* J5 |不過睇戲同睇樣...各有所好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [影評] 睇左史密夫妻了..睇得過 [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。