<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人生到現在你滿意嗎?
返回列表 回復 發帖

人生到現在你滿意嗎?

人生到現在你滿意嗎?
( @0 @1 ]) s9 y0 @) W
5 R0 ]5 z5 A/ h# ^平凡二字十分適合
. Y/ a# G4 }) S0 t1 ?: {5 a- J- h. E# t& v9 C: Z4 l" a
你的人生又如何?
好靚呀 *楊承琳* .
我唔要做一個俾人睇唔起嘅人
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-10 10:42 AM:
% O& L$ T/ d/ ]咁您呢?6 Z% y' A8 V- j: |9 K' y
做會員的您
; ?0 ~  q0 y! h, y! ~: {. `3 P成日問人8 B4 C3 ?& G8 e! m& N# D2 r: r- c
但我...
( P0 L. A: x& Y9 y, G$ _( b, o3 m
very good,
. V+ n* j3 q5 l3 e7 ?8 j' ]9 z我成日都想講
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 10/6/2005 10:42:
' E7 k# G; S# `  J咁您呢?
% x& {6 Q" K1 r* k做會員的您8 P$ @, P8 T0 p
成日問人
! q% D! k4 ]( c" {) v, ?5 O但我...
0 D; g5 ~  o+ q+ l- W* X' a& ~6 k

( \7 ~. g" n8 c9 p6 z8 S" W* Y" Z4 N# s" X
平凡二字 law, you didn't see?
好靚呀 *楊承琳* .
我唔要做一個俾人睇唔起嘅人

算罷啦!!!!

人生?
; d& F0 f% f6 k* V; d7 ?4 E究竟乜野叫人生?你都未知!仲學人走黎問人………,算啦!講乜鬼呃!
一如物理化學上的粒子不穩定才容易出現化學反應而生成另一樣物質,人生亦同樣,不滿現狀才會走進新領域,所以人類歷史上只有不停進步。
. {' j0 ]5 }( p: X% P! E. b9 @9 D+ v$ m7 ]( x, U) a1 ^( G5 w' M! \
若過份安於現況只會令人失去生命意義。
0 F( A) i4 q2 o& b* M* g7 a$ i4 q8 s% P8 Z
而我個人則是满意現狀,但不安於現狀。
無論你覺得人生幾差, 幾失敗都好, 你都要提醒自己, 你一出世就係 winner
7 G7 B$ o$ O; r, I! b; @( |點解? 因為我哋每一個人至少都得過一次冠軍, 當年水運会, 如果你無得第一, 你點会响度呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
阿sing兄/ T  `( V* W: e# _
佢明唔明架?
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-10 12:55 PM:
( l. J9 z1 F  A* U$ O8 K0 Q阿sing兄
) F1 m- p' c. e: d佢明唔明架?
4 @+ Y/ f! b6 \- k9 m! T% V
- U& P- R& Q' I
咁白都唔明, 願主庇佑佢囉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-10 12:55 PM:7 @* Z$ F, W2 h' R( D' T
阿sing兄
/ r2 K) b& Z8 D佢明唔明架?
- |% K. D$ j/ K) P, V+ Y$ M0 f9 f4 [' Q) T( L/ i* r) u
但係參賽者嘅數目, 同埋競爭有幾激烈, 就睇佢老豆喇
Originally posted by H.L.L.H at 2005-6-10 12:11 PM:
+ t0 Z; F; i" u# u! W人生?
/ a; H  E6 K& k( W( y1 R- [. l( O/ P究竟乜野叫人生?你都未知!仲學人走黎問人………,算啦!講乜鬼呃!
$ ?! y+ o3 o0 n# N+ ?5 ^2 O% U- L9 l* ^/ i2 s5 T& d
你又知咩... 樣樣野講到好玄咁=好高咩...' t7 Q- ~' Z& L* a; l+ L0 Q# b
0 h/ Y3 Y0 ~1 J$ n
個人唔錯啦... 有好多事都有錯 不過無後悔囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人生到現在你滿意嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。