<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by EVO-8 at 2005-6-10 12:14:
# k# }6 e+ U; s# Q# k% G/ \
- w, {, j+ L4 }1 J3 G  w/ b/ T% @
- h& f$ u; c* j3 A3 M# A9 k: x3 \係咪可x可樂架# J, E* O+ R& @, c" |7 x; e8 z3 u
!
" W( i3 H& [& C; o3 l
係呀
Originally posted by eraser at 2005-6-10 11:47 AM:9 C' {  o5 E8 g& u7 R( E9 M$ E% U
金、銀、及普通搖搖(可樂出)5 G$ M* j, P; p
  _, y# x0 f1 }: h0 f
[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:02 PM ]
! u# D* F2 D* g. ?2 I+ d0 g* o6 i' z2 K7 C7 f4 u& X9 P- d  h/ ?
我記得仲有全能搖搖, 强人搖搖, 冠軍搖搖& d- \$ {5 F+ w0 V- T& r1 [
鈿個嗰陣老豆唔俾我响客廳玩, 我都係响阿哥間房玩向前連 fing 三圈 (呢招有名架, 不過吾記得), 但間房極細, fing 到手瘀腳瘀先練得成
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
  d 相好正呀!! (眼有睙光)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-10 12:30 PM:
2 [: P5 e% c: v1 B4 t9 E8 G( i5 ~iori719提供相關圖) D2 U9 x8 }5 j% ^8 _
又加分
" m% @) P. B- k$ @& _0 N( w' f# v) y$ ^
( e$ ?& g5 O1 J7 i; ^" s4 J" I+ c真係值得懷念
7 z; m$ o: R: h; s) B8 L1 {9 o

5 O/ B3 b6 q# x多謝﹗大家仲記唔記得﹖呢兩樣o野呀﹖
; }! F9 X6 o2 d! I
1 Y! F7 W  j+ Z唔知仲有冇得加分呢﹖

334 x 600 PIXEL下載

290 x 290 PIXEL下載

果D搖搖真係經典
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 12:31 PM:3 X8 F5 M* Q: O/ o) d$ P

! a7 T; a" D  o1 x0 C7 R; q$ ?! G+ l; i2 m& m8 ]7 n9 M
我記得仲有全能搖搖, 强人搖搖, ...
7 e& K  ~  S8 y, P: R' W* a+ j. R大回環
3 _3 N2 c  H9 Q" E$ @. V仲有半個圈既中回環,乜鬼天外飛仙,拖狗散步: E6 m1 {" p0 W
' I/ o2 E% J* c* P$ m/ ?
我中得最多既係贈飲T^T
Originally posted by at 2005-6-10 02:39 PM:
( _% y! r8 a7 R+ _& ~* [0 k$ X5 }* e( p& W8 m
大回環
4 ?7 q5 s8 n5 O4 j9 l5 l! d仲有半個圈既中回環,乜鬼天外飛仙,拖狗散步
1 y8 Z# V/ C3 _; w; b# p4 T2 B1 @9 T1 b! r# {- M' b
我中得最多既係贈飲T^T
2 Y5 j1 N7 Y: }最經典果招,巴黎鐵塔!
Originally posted by eraser at 2005-6-10 11:47 AM:+ t, j4 y8 H2 ]
金、銀、及普通搖搖(可樂出)( {) ^, k6 l! H, B/ A
9 ^: Z% `7 x. q$ i* A% k6 {
[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:02 PM ]
2 C3 |' M0 ]& C: p4 ~
我老豆換左個金搖搖比我家姐~不過唔知幾時變左銀搖搖=.=
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-6-10 03:18 PM:# H+ X7 c) F' g5 Z
. H' A4 z* q8 p
我老豆換左個金搖搖比我家姐~不過唔知幾時變左銀搖搖=.=
- k  [7 p: }2 W( B/ c

4 ?/ S4 Y* }( M. b% z5 p當時金搖搖很有價值,金色與銀色遠看又差不多,會唔會.... 講笑..% _% s! `9 Y- A

& e' R% n& {8 J- j5 b其實是否變色了,金色變淡了..?
嘩~可樂重有換過毽架,記唔記得~?
, P0 \' H: r9 U
9 l" b. s( Y& @8 E. E+ g+ @膠頭架,不過唔係幾好踢既~所以無咩熱潮~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。