<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]
返回列表 回復 發帖

[妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷講粗口又用緊你部電腦上咸網(重係收錢果隻)3 f- w4 g0 [9 c
於是你就兜巴打落高飛度,但佢仍然好串,於是係就襯佢唔為以從後偷襲唐老鴨個鼻,點知大力
: C- B4 n; R, |" q過頭整爛面佢塊面,於是我打開佢既面皮睇下,原來入面又係高飛黎GA,重係度食緊吹波膠添,
! k6 a( s0 N" v7 L  l5 T4 u+ Z& m咁你會點對付佢地呢!
5 ], }  @" Z, _- O+ s5 A8 |) S& v* G2 h
[我重差十分就可以發動投票,請各界多多幫忙.
1 R3 H0 O; o  f0 Y" \我正打算推出短篇劇習,大家有興趣的話請支持]
& m  p4 s/ q9 D6 r* `1 q" k
& Q# E, X! J1 w/ b  Y2 a; R- a[ Last edited by 甲狀腺 on 2005-6-12 at 04:56 PM ]
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 04:35 PM:1 R/ {* S8 ?% I8 r. M; @( p5 v
有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷...
: d" `4 B7 g& T+ t4 e甲狀線﹐今次唔夠好玩﹐你等下我先。
呢個行貨咗 d 喎....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
你有一個鐘頭改改距。。。快D﹐支持你
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 06:35 PM:
+ \0 i+ x; j/ ~  W- m我正打算推出短篇劇習
3 d0 Z+ Z& U4 [6 n! D' K
8 r6 y0 W/ `$ R6 N( g8 F; t7 C
咁正?!
$ _, {$ C: ?: n% h" ~& _快d出喇5 G, l0 g/ [+ ~3 i" E

; m2 v& N1 M) I, k9 c呢條唔好打唐老鴨啦, 我好鍾意唐老鴨嫁~.~' H/ n, M* h3 W: }! l  Y- [2 A" y
9 d& b' M. M; {* V$ o+ k5 ?7 u$ p
阿高飛我會扯佢條脷然後開個光碟盤, 拉佢條脷落去再閂埋...
" |0 W3 T& G, P" q5 v& F再用條繩將佢弟弟同隻mouse連接, 然後打CS..., p8 F, \. i# J* }" N/ j/ ]7 d' z
1 z! d# C: q! ^% i' @$ j
唐老鴨我會收養佢
多謝意見! F6 G$ ~# m, {
我岩岩加左D野落去!
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪
7 o* Z7 s3 Y* l" W! N* f' }http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=1
5 c2 K! I' F2 t(thread #8)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:, z/ n/ v7 k) |# I/ u4 \

4 d6 H& \/ J. U; J6 P我當然唔見怪啦
+ t$ @/ K' O, N# U) ~2 c) Z( `9 j希望我地將來有機會合作singgeihot兄
% N- y6 ]$ C: d

* Z, H: f; X9 }. Y* H' f; m/ l你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:03 PM:  A  w. p( `) M" |
& w/ G) }* }5 I6 d8 }- ~: X- q
+ S) n! J$ @4 D! |( E
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
9 e/ I7 x; r6 M
期望見到各位bro. o既大作
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-12 06:29 PM:+ o) l$ d8 S* r$ ^0 U
! ^# F0 @& Q! r" j6 \9 W/ F; y
期望見到各位bro. o既大作
! O* g4 x2 d* ]' N

! |5 N# p3 Y4 d+ K: q  ]/ e不過我驚寫得太多好快会悶親大家....
$ e% J5 W4 b% r  X0 ?
2 V, s& s0 o2 x+ S1 y[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 06:53 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。