<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?
返回列表 回復 發帖

[奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?

單選投票, 共有 0 人參與投票
57.14% (8)
42.86% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
我好鬼死鐘意甲兄個 style, 模彷佢寫咗篇嘢玩吓, 大家希望我同甲兄合作嘅話我搵日会聯絡佢. U5 }9 v  ~0 v7 E$ {# M
  O, v0 M1 Q- _
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:52 PM:
" S' A' ^, i3 t$ b0 H3 H) }甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪
( d1 G9 ]/ _7 W* g$ G  rhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=1
/ e' ~* O0 B6 m(thread #8)
" y6 X* A6 B( k  D7 \3 E6 N
' p+ @1 Z% |3 \5 Y
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:
$ Y2 q- A, n' S* G% q9 B. r0 L, u$ i& j' P8 k5 S
我當然唔見怪啦2 Y5 z2 h8 F: }! N) @
希望我地將來有機會合作singgeihot兄
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
合作d乜?點合作?
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-12 06:43 PM:
# S8 @% ?" C- o  ~, J, w合作d乜?點合作?
! }; j8 E- ]1 \3 f

7 e  A2 h1 F7 n) g5 b) r( z你提議吓
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:46 PM:
3 M$ K/ W. E! b: ~$ U
) u8 o: D5 ^( u* S4 a! E7 i你提議吓
6 g: E5 X; u5 B2 q/ ~4 d" U/ e: o
用你們的[奇想]作一首合唱歌~
& E  ]- s" A- l6 e( L* g一個做八兩金,另一個做余慕蓮
. x+ q' W- X/ L9 p0 ^
0 Z( s; _/ }; ^8 v8 k& Z5 |- Ufor example改編自<<會過去的>>
6 R+ G* |. l: `; {+ M' p
8 r& y9 u8 l. L1 O2 [余:早知一定與你分手 最愛往往難以相廝守 5 c4 [$ f7 s0 d, @6 L
     你撇我之後 我怕我沒人要 原來人老 沒有你的淫笑2 R/ y0 A) n! C. F' v* [9 l% U$ h& y
     用誰來陪襯也不夠 你是我 最窩心的鴨佬 4 J& C7 n% l+ N8 c; S9 C' |
八:沒有妳犧牲 怎可以讓我得救 每次床上 我只會苦笑( m3 W# L& {# s
     以往那轟烈 漸漸會變溫柔 長年累月 就算妳多念舊
* z- j; {# R0 s1 k0 |0 U8 B# V     明天一滴也不留 恨與痛 如昨夜被強姦
1 S9 r$ Z( \0 M% R: V% n.....! Z* e5 `+ E' X
) r( _. p' A; _: h) G
你又話要合作,合作d乜都都唔知ge? 而家幫你諗埋,希望可以看到你們奇想下的傑作
例外reply
不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<
# C) H) v! D% U& L2 d/ {搞壇大野出黎過下癮?
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:42 PM:
# |9 I6 B  t4 i- X1 c* Q" r- C不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<+ ~' |' H" x7 W  M: n, L' k+ u% X
搞壇大野出黎過下癮?
5 G% f! V! P. H( f: h9 \% C* v7 O$ ?
1 T' i: o9 C: F咁不如個票選改為好唔好叫甲兄同大家合作搞壇大野出黎過下癮
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:42 PM:8 _( T7 r4 P# K2 E0 h
不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<
8 |6 o; N3 }- J- C! a搞壇大野出黎過下癮?
: a( b0 o& `3 s8 C0 s) K* w2 g$ ^7 k
良友我想首先和您過招
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
支持呀!^^
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
合作跳舞好唔好
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-13 07:52 PM:" q7 r$ ^: x. v- N$ [
7 K1 ^/ I' x3 _
良友我想首先和您過招
4 f" g* q/ x* }: M3 F

5 X5 s4 G  z  @6 Z; f3 F, N過咩招?
0 u, R4 s. x3 J1 \2 e3 {% F/ h不如一個用降龍18掌,另一個用天馬流星拳
例外reply
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。