<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?
返回列表 回復 發帖

[奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?

單選投票, 共有 0 人參與投票
57.14% (8)
42.86% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
我好鬼死鐘意甲兄個 style, 模彷佢寫咗篇嘢玩吓, 大家希望我同甲兄合作嘅話我搵日会聯絡佢% w- V8 h% ^9 U4 h6 X" G

( a" ^1 Z6 K5 ~4 k$ ^
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:52 PM:
1 L0 v0 N( I. W甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪4 m+ c, S& v8 m5 W2 h. B1 I4 E
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=1
- b4 ]0 S+ h: u8 ?" X, S0 e+ r) q(thread #8)
5 H0 Z4 e' U8 Q. I+ W" K* A
6 _3 A; x; @( d  N! m
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:
, Z& N, j/ }. V" t, t5 j% ^1 I2 s  F
% d5 f  P# s, Y9 B' l7 S: b' S我當然唔見怪啦
! S. u, B; y/ R8 P* Y希望我地將來有機會合作singgeihot兄
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
合作d乜?點合作?
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-12 06:43 PM:' X9 Q2 i3 N; l2 D* G* N
合作d乜?點合作?
' v, W% a, D- D/ \* b; R+ u1 i, }
1 q$ j( W8 E& V7 u你提議吓
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:46 PM:- A, y- p6 i( _; e% _& |
& A0 P$ z( m* F7 l* ?4 _- L
你提議吓
+ O8 g. m3 ^1 B* F) M
. p2 C% z  i8 N& ^用你們的[奇想]作一首合唱歌~
" k1 m+ z: z: H一個做八兩金,另一個做余慕蓮! I! m, ^% D+ h3 f" m. R

B+ P4 g' D1 K- @" ]for example改編自<<會過去的>>
/ ~% t: r+ r) \* O& c) ]9 @
$ E1 E" E5 @$ _0 r! C. \; b余:早知一定與你分手 最愛往往難以相廝守
/ M* T: k: V% j4 {     你撇我之後 我怕我沒人要 原來人老 沒有你的淫笑
1 l! e# L9 Z" Y     用誰來陪襯也不夠 你是我 最窩心的鴨佬 / }% ~) n* ~, E
八:沒有妳犧牲 怎可以讓我得救 每次床上 我只會苦笑
6 }6 X2 }+ R5 C% m     以往那轟烈 漸漸會變溫柔 長年累月 就算妳多念舊 6 P  t6 C  a/ v
     明天一滴也不留 恨與痛 如昨夜被強姦
1 R4 S2 G7 Z& j. @( d& x.....
- V2 D# J  H# _
' b; U4 \- J3 R你又話要合作,合作d乜都都唔知ge? 而家幫你諗埋,希望可以看到你們奇想下的傑作
例外reply
不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<7 z. A$ }0 s" b9 z  M
搞壇大野出黎過下癮?
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:42 PM:
  F) a# M! S0 I$ e9 x  ^不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<! ^  E& z' }' M
搞壇大野出黎過下癮?
, V- Z4 p# {, \( M: ~
1 h1 \) e9 D# Y) n* P9 s: \' R咁不如個票選改為好唔好叫甲兄同大家合作搞壇大野出黎過下癮
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:42 PM:
8 E& {4 Z, T- }# r8 Q不如問下甲兄肯唔肯同大家合作<7 e: T* a3 K3 s4 }
搞壇大野出黎過下癮?
9 H. X, u7 t* h- {! o$ E
良友我想首先和您過招
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
支持呀!^^
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
合作跳舞好唔好
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-13 07:52 PM:
$ e" t* R* v5 x4 Q  J# s( k8 |2 F
$ G. {* b2 c+ k- k良友我想首先和您過招
" `/ `2 K' W- H
7 {* s/ M  P+ e5 |$ k; d& e: a
過咩招?3 S9 G. Z. ~+ K, Q
不如一個用降龍18掌,另一個用天馬流星拳
例外reply
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 大家希唔希望我同甲狀腺合作?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。