<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 被飛仔"兇"你會點做?
返回列表 回復 發帖
挑距罅星
睇下咩環境啦....如果淨係兇下咪唔哩佢地囉,如果佢地問儸錢,又話要打又話要殺的話... 又得你自己一個又走唔到就黎要打的話,我會求其捉住一個狂咪佢個頭,打到佢爆晒缸,死都唔放手.... 甘佢打人見到你甘喪,無性既...都驚左你跟住走啦.....甘咪無事囉
Originally posted by 入晒 at 2005-6-13 02:30 PM:9 K) r  G8 P& F0 g
睇下咩環境啦....如果淨係兇下咪唔哩...
5 p9 g) b+ {# j7 f! @, S! _8 z& a: R0 L% O1 ^" j3 g; O
最好插佢隻眼,毒啞佢,等佢做唔到控方
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-13 12:59 PM:
, |/ Z/ d2 ~) z* J2 i- U, A% s先走人,走去一角,但之後偷影佢個樣,然後放上網,話呢條友係屯門色魔,叫d娘家婦小心,please forward,搞掂
5 |% o# _5 F! O  R得wor,好橋.
Originally posted by yanmatthew2006 at 2005-6-13 08:48 AM:$ j: P" l7 n9 \
I will 閃人.
8 r$ w' i0 o+ d) ~) Z* ~
# K, I9 S9 |" L# \; `" OHow about you?
" S1 ^& L! s# x  E0 _5 E- _/ |
5 S& S/ R3 F: u* O# ^4 n
4 Q4 a' M4 ?8 C+ }ARGEE  
字伯言,吳郡吳人也。本名儀,世江東大族。
Originally posted by vivienna at 2005-6-13 02:00 PM:
: q# c+ y7 h7 |挑距罅星
+ v. ]- a. b) d3 l3 Q) Y& H8 R6 ^" e3 `8 L

- j! p$ l6 \. oOH YOU CAN DO EVERYTHING YOU WANT 7 k. v" _. L3 Y( H3 R
MR.LEE
字伯言,吳郡吳人也。本名儀,世江東大族。
我會立即哭
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
D 飛仔 唔會 兇我
邊個淆邊個都未知
Originally posted by happylion99 at 2005-6-13 02:43 PM:
5 ?* W7 V" \6 O! `4 b2 D1 ^
2 M- j, S- O! d* O( `% n  L* _! r3 A7 m. Y/ A! D
最好插佢隻眼,毒啞佢,等佢做唔到控方
- r' t  H; {) Z' k

4 @3 x- V7 T. B3 E- @1 u# n! z9 ^如果你唔想佢死...: {7 M2 A" E+ q( X) V' w
最好斬埋雙手(唔排除佢用腳/口寫你d罪狀)&整襲佢,殺/收買晒d人證....
5 z  t/ b$ T. d  j& ~3 N. }& ~5 x9 |/ A; @% T/ W. u

- D. v0 ^/ V7 A, q2 ?: a; ^! k8 y) B
9 i! c; e/ J# I( J被飛仔"兇"我會點?& V+ ]7 f) s5 P8 ?  k; _: p
識多幾個fd唔好咩
& r8 H! `) H& d% I& c1 ?: n2 u9 e* [2 Z5 e
[ Last edited by 奇 on 2005-6-13 at 07:57 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 被飛仔"兇"你會點做?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。