<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 被飛仔"兇"你會點做?
返回列表 回復 發帖
挑距罅星
睇下咩環境啦....如果淨係兇下咪唔哩佢地囉,如果佢地問儸錢,又話要打又話要殺的話... 又得你自己一個又走唔到就黎要打的話,我會求其捉住一個狂咪佢個頭,打到佢爆晒缸,死都唔放手.... 甘佢打人見到你甘喪,無性既...都驚左你跟住走啦.....甘咪無事囉
Originally posted by 入晒 at 2005-6-13 02:30 PM:
3 L! @" F: E: f) I* {9 z/ w睇下咩環境啦....如果淨係兇下咪唔哩...
* f) A$ M. V% Z. \/ s7 m1 ^
4 v$ P9 c7 a4 b) d1 m4 d3 e5 h. p最好插佢隻眼,毒啞佢,等佢做唔到控方
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-13 12:59 PM:
2 n) O/ L0 Y, M先走人,走去一角,但之後偷影佢個樣,然後放上網,話呢條友係屯門色魔,叫d娘家婦小心,please forward,搞掂
7 b; M4 V" {# V0 e, d9 C得wor,好橋.
Originally posted by yanmatthew2006 at 2005-6-13 08:48 AM:& ]0 x6 ]4 l! X. T/ M
I will 閃人.- K1 B- K* V; P5 G7 r1 q4 n% _

6 f# A% s2 Y8 ^; w0 X' FHow about you?
# F0 L$ ~5 K; x: |  L7 ?" X# X* r; W1 R

4 r) n. E- G3 aARGEE  
字伯言,吳郡吳人也。本名儀,世江東大族。
Originally posted by vivienna at 2005-6-13 02:00 PM:
* ^8 K! r$ G) H5 c, j: f挑距罅星
7 |6 R. g! w0 r! ?% ?- Z3 G

" f& ?6 W7 s. d, G: S7 t8 x! y) h5 t. C2 N0 |# q
OH YOU CAN DO EVERYTHING YOU WANT , v1 z7 Y1 m1 z" V) M7 N+ d
MR.LEE
字伯言,吳郡吳人也。本名儀,世江東大族。
我會立即哭
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
D 飛仔 唔會 兇我
邊個淆邊個都未知
Originally posted by happylion99 at 2005-6-13 02:43 PM:2 h! u: m# P0 U- i' V
# H; a6 g, b( z+ W$ B, N) O

$ l) J1 M0 r- l" [# v' M7 W% \4 U  j最好插佢隻眼,毒啞佢,等佢做唔到控方
/ e2 x' A4 G! N

; l) L* P4 i/ w, F如果你唔想佢死...3 e7 C5 m9 E- K* W# M8 p6 m
最好斬埋雙手(唔排除佢用腳/口寫你d罪狀)&整襲佢,殺/收買晒d人證...., r) B- e% `' i- E) S

/ G8 G0 X" X. y) U) s! x0 v' d8 t& ^# Q

; H$ _  t* e! z: I被飛仔"兇"我會點?
/ ^3 C* ]% h6 c* ^* b  k識多幾個fd唔好咩: v3 B' T* Z+ J. }2 X. w
0 k; b% u5 Y+ H7 N0 N9 [+ W3 G
[ Last edited by 奇 on 2005-6-13 at 07:57 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 被飛仔"兇"你會點做?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。