<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓大家最怕邊個?
返回列表 回復 發帖
怕傳教士..
- n! I, }5 n; m' z) e有次我搭小巴真係勁慘..4 y4 _1 ^8 e3 }5 G3 `
俾個教徒係near係禁講講講..2 C. r4 c" \. [. L" ~
佢又好有禮貌wo..我唯有係禁答佢野,係禁聽..7 g+ u! X1 w& ]$ q0 `) W% y* b
你話巴士都好d呀,小巴wo,個個望住我落車都笑= =”
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-6-16 02:15 AM:
4 o) \) M% l/ k- S怕傳教士..3 O6 k1 f; J! @, Z
有次我搭小巴真係勁慘...
$ [5 F* ~! ?7 z  H' U2 N" t. X

) K5 J+ s2 b, o* K4 ~5 q係唔係摩門教徒? 我以前見到咪會同佢地講一兩句,然後同佢講: i'm busy, byebye0 f& S. M4 M& f0 I
依家見到便擰手話唔要,理都唔理
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-16 02:20:
9 ^7 ]' C* d, z+ q, k( l
% s+ Z: {( I. f9 u& Z% W7 S/ x" h$ s2 J6 g9 q
係唔係摩門教徒? 我以前見到咪會同佢地講一兩句,然後同佢講: i'm busy, byebye
2 G0 Y+ C1 H; B0 M; ~依家見到便擰手話唔要,理都唔理
( ]2 ?+ _& F3 l
9 ~3 d- t+ c# L  h4 X& \2 h
摩門個d我屌佢架wo= =”
& L* i- ]: C# Q我個d係基督呀..><”
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-6-16 02:21 AM:; q+ Q4 S0 {' o- j6 p7 g

9 o" Z" K% t# r+ N; ]. O9 x/ T0 B1 q0 d- S  Q  m0 t
摩門個d我屌佢架wo= =”
4 z' H/ W' p+ U8 D7 @1 S我個d係基督呀..><”
9 h* X" }+ j9 K2 K: t" p: F. o" v' I- q: S1 A% F" K1 O- F3 |7 |0 c7 \
摩門個d派d鬼佬係度講: "你好" 或" 早晨"<<<鬼唔知係佢地想傳教咩,仲要扮好人~
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-15 01:32 PM:8 b9 a' P" m8 G+ U$ g! s* n* C
最怕見到霍景良
; x0 ~6 t' H" k, x" A4 re=.=.....我識你個frined wor=.=
膠少陣當幫忙

re

Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-15 06:33 PM:; W0 w; {6 g! n3 z3 `. m# H
* @# r6 d" L8 ?; X2 ~# ]5 u
你信
4 A3 J' a9 V3 P% x* ]3 s7 [4 o# Z. f
信,因為我發左,哈哈
怕(女友)老婆
我暫時都幾怕未來.....因為我唔知我第時會點......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓大家最怕邊個?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。