<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:29 PM:
% ?' U9 M* V/ X9 {$ C3 a' N* n7 N! u. U: F
, Y5 @0 C) O( l, J" @, y" J( }
收到, 公投可以開完會出~7 _" ?- _; F0 l, t8 u" J( X
我諗admin都好想見到大家多d發言
1 p2 p& P- a# `4 K/ x
! P# l2 l( k- n% X; k5 h1 }
有個活動我覺得可能係 forum 史上前所未見, 就係"普選版主真人show", 所有 member 選一個版主出嚟, 任期三個月, 無得連任, 全民睇住佢嘅表現, 每個星期 check 住佢嘅民望,  民望唔合格, 即罷免, 然後再選新一任普選版主, 呢個活動, 又可以全民 involve, 又可以俾基層 member 過吓版主癮 (例如篤篤), 你話正唔正呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:43 PM:
. L+ n7 l9 g# L: X0 k+ I% ]8 N
% u* e* w! [3 |$ U: c5 A
" l/ U3 G3 a/ W- J3 a; A! K有個活動我覺得可能係 forum 史上...
6 k6 |" t; c$ F' g; R
: f" f4 k) x: V( Y) b/ ^係一個好提議& y8 ~0 V# s8 W8 M  q% Z4 f0 K
但admin未必批, 俾自己個場我地玩
& |1 G! U/ P7 m( r因為你諗下如果有人當選後玩野亂ban人ip就死得人多喇 =.="
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:53 PM:3 p2 m* |. y4 u2 F9 E$ ^  b

. ]3 x. B; w, ~& y6 n7 l& B3 x9 l2 {* D
係一個好提議
% z* c+ V7 Q( S但admin未必批, 俾自己個場我地玩
8 J1 H4 }0 s; U9 `8 z) g, X因為你諗下如果有人當選後玩野亂ban人ip就死得人多喇 =.="
5 }) [9 @& P9 c2 a- b2 _; g. g- w
0 T  i$ L( x  F! c: L
admin 應該可以 limit 普選版主嘅 power. + f1 `, S6 b# Z/ Z
呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 03:58 PM:" ?- T# P+ Q6 w( q

) j  S- u/ ], c& j
: c1 ~, e  u# S- y1 W5 t3 j2 N0 Kadmin 應該可以 limit 普選版主嘅 power. ( N9 [: M  r8 u3 S+ ^9 Q! c' [
呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
/ x* c$ X( l. W
你有無諗過早版主﹖當全香港都訓曬既時候﹐你就仲精神亦亦o係CANADA度玩。5 y, L( Z7 r" `& Z8 j$ W- e0 P2 s, ]

" x! ^; Q7 n5 s! A1 z7 k不過我都知道你好忙架喇。
死喇﹐我地又o係度吹水添。。。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:58 PM:
  I) n4 l$ n: i" L; b# e: i+ I% }' P: G, E1 J
# Y: {* g+ V- _
admin 應該可以 limit 普選版主嘅 power.
/ L8 r7 X# D( g4 Z+ h/ N呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
) D5 g, }8 ?2 o" M8 `7 r+ u
$ G! w) L8 \/ ?; y# R有道理, 不過我呢d細路唔太明呢d行政上既野, 等x壇xx人番黎開會可以詳傾, 記住佢先
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 06:01 PM:
: ]* N" i4 W7 o1 K! M4 d: T死喇﹐我地又o係度吹水添。。。
* B  s0 d- Y) F1 m2 @7 w7 D& H8 @  s5 M: a' `4 a3 L- }
無錯....
4 y. p* c6 y9 k$ H等我陣間分割走我地吹水既post吧 =.=
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 04:07 PM:
- t6 {+ F  Q9 N$ G4 ^9 ~8 ]" W- _) H6 O. c: z
老實講﹐我都唔會為左100分甚至500...
4 s9 ^9 q% k) T, i9 |1 m! [# h
始終自己入世未深﹐好難可以話寫就寫。
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 03:55 PM:5 A( t7 }  f% K9 ~" }/ t/ U$ z, s
全copy and paste﹐有60分..
% k; L) j3 ^7 E" i" j9 E

: V) E6 @3 H  A/ b8 t
$ \! a6 T7 ~+ K% Y. b0 Y4 I" L其實上嚟開開心心吹吹水, 有好嘢咪分享吓, 或者攪 d 有意義嘅活動玩吓, 輕輕鬆鬆咁咪好囉, 我覺得平日生活咁辛苦, 乜都要同人爭, 上到嚟玩仲要為分爭分, 真係無乜謂架, 所以我對 d 分都睇得好淡
Originally posted by crap at 2005-6-12 04:02 PM:1 ^& q, U1 |5 Y3 b% N
  ~$ {* d3 U6 A) I' O7 C8 _1 m
2 _% ^0 e7 P! m  m  p! T0 ]( n
拿... 我估有2個可能性...& {4 R- V. ^# ^0 o3 m
7 Z* ^! H  E2 A  U, \6 n
1) ...
" `$ g% H; H7 z9 F$ }9 L1 k

% v# \: @" X! c: I我会失踪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。