<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我有一個問題
返回列表 回復 發帖

我有一個問題

假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜每晚都會起身座係架車入面去尖沙咀芬蘭浴沖涼,重成日同我講架車唔夠油,架車就同我講其實佢好夠油,但係隻龜太重,所以行慢左。咁你話我應唔應再比隻龜坐架車
麻煩向"甲狀腺"爸打提出發問。$ Z- Z: H- C; z2 [% Y# T
5 w/ y  Q$ l7 S' f
呢個問題,相信佢會解答到你。
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
Originally posted by honeyharajuku at 2005-6-16 03:34 PM:: O( z3 g# f2 g: ~( K
麻煩向"甲狀腺"爸打提出發問。
- ~, \% r" Z1 |3 Q- b3 L4 P" \  s0 L6 P, @! [$ C
呢個問題,相信佢會解答到你。
4 E* l7 K$ R& R- N* N

5 L" \. M6 u- u9 r- s6 \8 H4 o* s  Q你嘅歸類同配對相當精彩
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-16 01:27 PM:
) n6 Q  Y9 C8 Z! _$ |+ I  Q假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜...
8 }0 \# m! V( t$ @% K. O9 \

! f: q+ P6 |; z1 r1 u: m0 [9 S3 w

500 x 375 PIXEL下載

能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-16 01:27 PM:
, M8 j4 ^0 l$ n" `假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜...
4 [$ s2 [* J5 Z7 d) Q7 I" O7 m0 m/ s  }# Q

500 x 375 PIXEL下載

能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
+ M! D# H' q  E+ y+ f# x2 j# c* y假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜...
3 Q3 \  j0 M' S# H
  y0 U) n: ~3 Z5 Q2 O
請問你係唔係甲狀腺老兄? 本人從事研究甲狀腺條腺多年,從你的高水準作品水平,我懷疑你的真身便是甲狀腺,請速速現形
& \" J' y: h: h" F. J. m
5 ^; Y- ^4 Z' W6 m' ?1 Q4 j
: U; j4 z& [; w% y- q* N) q0 A7 N$ Y阿仇& f) h+ ~  v; m# T: T
Beginner
% R' G* c4 `) T$ @
( j, g+ m0 W+ ]2 a7 X# N' _積分 0
- P1 H. n: O! e* {, P發帖 1+ }' h! o+ l: W. q9 B% q2 I/ q( i
注冊 2005-6-15
# D9 A' d6 E6 T0 j7 d( {  `狀態 離線! x4 j& ~5 d* d0 m
5 _/ z5 O, M7 O0 ]( G# p
[ Last edited by happylion99 on 2005-6-16 at 04:32 PM ]

177 x 240 PIXEL下載

例外reply
唔好以為換左名就冇人知你係邊個bor....+ Y2 f) {& k: }3 [4 ~* ^+ c
仲要第一個post 就post 呢種似曾相識既post....
Originally posted by spector.R at 2005-6-16 04:36 PM:# i5 B2 K+ y% _( \% L# }
唔好以為換左名就冇人知你係邊個bor....3 u" V  w8 s% z1 o5 n
仲要第一個post 就post 呢種似曾相識既post....
! P6 ^# v0 |) T/ h+ u  S
9 v8 E+ A$ n6 s4 d. r' v; R" J* B0 [% s, Q1 {
我相信唔係佢
, A' w- I1 |3 {8 J我地既歡笑之星甲狀腺又點會立亂轉名呢?!+ y/ F" _0 z, U3 z( Y; ?

$ j1 P7 W1 L3 Z% H" Y[ Last edited by honeyharajuku on 2005-6-16 at 06:16 PM ]
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
9 _: P7 ?: b! U- |假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜...
8 p3 \3 w2 j/ g. |3 C& |

' O1 _5 D# j2 U5 u/ K0 O  f  a應該, 因為架車講緊大話. 佢根本唔駛入油
有一問題
' S2 a# k. l  d6 F3 z& h隻龜識講野?$ |1 m0 N/ {. u3 q7 d- Z
文中沒寫
$ |/ Q: G% Q2 S) B作者講大話
大圍三姑三圍大,長洲賓客賓州長
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我有一個問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。