<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在EF的日子~
返回列表 回復 發帖

在EF的日子~

我在EF已經四個月了(只得25分><)~~8 M- V' i$ X5 s* w0 b2 S
他令我的打機量由一 日冇一次到一日幾次~
) `- g! B/ Q- O: {令我改變了我習慣(一日不上EF便周身唔自在)% k. U7 D( k8 i: E/ M1 q
他令我知道我是有氣有力~
, Z2 I" }# W! ?& @( j* aTHX~我會陸續介紹人上EF~
8 [7 I5 z8 ]2 ?: H+ e( B# x# C大家都講下~
Originally posted by sunman at 2005-6-17 19:33:4 E& O5 C; N' ^  b
我在EF已經四個月了(只得25分><...
  F# V! b8 a* X6 s& a
請問咩係EF?
Originally posted by sysykiller01 at 2005-6-17 09:42 PM:! F, F4 c# I) \9 x; }
1 [7 w* G' D3 S% U+ z7 l
請問咩係EF?
( I  O" X: x0 r) R! m4 g
7 G5 B' t& J. D3 q& _% V" t: t! YEntFun 囉 ~.~
% F, v4 y. |* R: y3 N5 x: S* c. `$ f# y(噴血中)
Originally posted by sunman at 2005-6-17 07:33 PM:) B0 g: m& x  e5 b6 j1 X9 S' w
我在EF已經四個月了(只得25分><...
7 \7 c4 H! w; T( y0 E; k$ n4 E' I" r6 s" U' G4 u* k( w( d" V3 H7 c
我而家上來EF的FREQUENCY都好高,0 a0 _2 @2 k  g" F' B+ Y
幾日發帖2百幾張,有95FUN~9 {" ~( F; [2 _4 F% i
心癮~~4 @: l* T9 ?! S

6 B! e; u0 y+ A& d* E4 m$ n[ Last edited by happylion99 on 2005-6-17 at 09:17 PM ]
例外reply
我發貼18x..
0 w  ~+ _) x: P- K( b386分...( w  W+ d( R# g1 s; ^
% o+ v. F) H/ |3 ~8 @
其實好多時都想發佈下主提
& H+ B# P" B9 K! }& `1 H但每次都唔知發咩主提好.
  m' S+ f1 \6 t0 Q唔太想濫發.., y0 Z( r: e, K5 O7 A& g' B9 ~+ E
可能因為不嬲有個觀念掛
+ `( Q. p, l4 u0 I' ^貴精不貴多
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
我都好少發,一日唔夠兩個
Originally posted by sunman at 2005-6-17 07:33 PM:
; S, i3 g) f* Y; A1 n+ @我在EF已經四個月了(只得25分><...
! Y! x& j7 W4 `2 R/ q+ K" u

* z  C' D0 e4 P6 B! \+ |; f$ m8 U. [! w2 C
上個月我才60+ 現在300+6 K+ t: I* K9 [( L! T

# n0 F; C1 I$ U( l/ d" [/ f只要努力就有希望,我也和你一樣,每天上來這裡2-3次; W; E5 o& d, h- @) U$ O
它已漸漸成為我生活的一部份了
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
me too 啦~雖然都冇唔上EF唔得既感覺" ^8 g4 L" E& g; I; _3 s( c
but真係有好多野睇...唔睇野又可以吹下水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在EF的日子~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。