<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 八兩斤,黃夏慰,余冒蓮,菜瘋華之瘋狂關係.請幫一幫八兩斤
返回列表 回復 發帖

八兩斤,黃夏慰,余冒蓮,菜瘋華之瘋狂關係.請幫一幫八兩斤

八: 八兩斤
! I( H) O% ^8 U" }: Y黃: 黃夏慰
0 K' Z# b0 l/ C, g余: 余冒蓮/ ~# i% v. ]* B; u, B6 y9 E8 h9 F5 y
菜: 菜瘋華. O0 m0 j* r) {) g' W& {: x: r7 X
& `- I/ z+ d; h
以下故事乃純粹虛構,如有雷同,實屬巧合,敬請原諒. ()乃正確讀音,由於八兩斤的廣東話唔正之故~ 請大家幻想下各人物的聲線~
1 E/ {7 W$ a  F) h
/ a( ^3 C4 r. D$ i" g2 s八: "你呢個屎(死)人黃夏慰,你你..你呢個賤婦,錢(尋)晚明明呀..約約..約左你去笨' r" n+ w3 n4 ]) n

# Y, ^8 d5 w! |* I, _- ]6 j1 e' S( }(半)島沼(酒)店502號房到,你竟然走左去菜瘋華係九龍塘既別墅到.今日生果二(日)報既頭版
( d* i4 K5 j& p: U( U% e! p3 b" C3 B# |9 `1 p; d0 Z
賣灑出黎啦,而家成頂綠帽笠落我到,你你..你都對得我住,而家我仲駛出黎見人?" ! o0 c0 |7 s+ G0 Y$ B& P( F
+ F  q1 |5 h* W/ ?3 B$ ~8 `% J! i
黃: " 阿斤生,你人又矮,樣又唔掂,上次阿冒蓮妹都話你床上功課唔了得,你仲叫我尋晚
% O! \' v/ i" V# ]" k8 z8 p+ C( r( P7 C; k  g* e# S
去你個間沼店到,你係唔係露啊? 我同你已經離左婚好多年,你既綠帽唔係我俾你,係你自己
/ y! \! h4 W! L% ~! ]# R* s" J! g3 M1 i" h0 x
想戴.仲有呀,抽水你就叻,你同華華D床上功夫仲爭10皮."! v3 z9 i) f5 O! s+ _0 I% s+ X, U
4 u' E; r: [4 ]; B  A
此刻,菜瘋華戴住個黑超楂住佢架benz黎到,八兩斤一腳伸落架車到,點知,佢做左一件我地由) U% }% G2 o" G( y! C
/ z' X$ E+ F9 c  f+ `# C
細講到大,由笑到唔笑的一件事上--踩蕉皮PK,成個人仆落地下到,鵬牙全崩,最搞笑係佢PK伸
' V, Q4 `* b2 B8 v9 C  w; j! X
9 \# g- r7 \* g0 m" c8 h腳時同菜瘋華講了一句話--"我要打爆你呢個仆街鵬牙!"
( P6 T# r8 m7 u+ g/ q: ^7 E& h8 K! C( P
菜:       (仲講咁多想幫夏慰妹咩?楂車送夏慰妹遊車河好
7 b% ]0 @& D# o3 J/ y, g3 h" D- @: y9 L2 c1 ?# P
過啦~)
- w; ^: Z  J0 W5 g- @+ X- Z5 X/ [2 {7 G! p
當菜瘋華同夏慰妹離開後,八兩金便即刻起身.此刻,一件令人意想不到既事件俾八兩斤見到,  l5 Q: T& |/ |' ~

" @4 V5 d4 n: ~+ |5 ]$ H% l7 Y佢見到余冒蓮係天橋底打佢既小人.
' V& N4 y1 ~4 h/ o" n1 {; K
. X4 P+ k7 ^' x; n+ f4 ?' x余: "打你個小人頭,打到你有氣無訂抖.打你個小人腳,打到你成世仆響到.打你個何B
0 @# Y$ k( ]0 S2 k& Z1 \3 ]8 d1 k, l  H3 {; K* H
仔,邊鬼個叫你性無能!"- d6 w* `) y+ f+ f

5 y) A/ [& |! Z雖然阿八兩斤想走佢鬧佢,但佢已經朝著反方向去牙醫診所方向出發!
# J1 r1 m- U( Q* i$ h) N4 z; {
% J+ W5 \; d6 \4 ~' G% k/ n: N6 N" `/ }% b1 B) f: f+ |
請問八兩斤可以點報仇?請有心者幫一幫八兩斤!

135 x 108 PIXEL下載

例外reply
post b4 la,係未加你10分太小,所以再post亞6 Y! J* g. G0 [, V" g

$ k2 b" b5 z$ D) y; R+ `& k[ Last edited by singleung on 2005-6-17 at 10:40 PM ]
Originally posted by singleung at 2005-6-17 10:38 PM:% b. \( T0 x% V3 t
post b4 la,係未加你10分太小,所以再post亞. P( g% o. M! j5 e1 l$ C& `

; A$ ?# y9 e5 O, f/ Y7 W[ Last edited by singleung on 2005-6-17 at 10:40 PM ]
- T! S# X- q3 {/ `9 {9 Q1 F1 g! b1 m3 ~  Q! y0 H; t+ y$ n
唔關加分事~
7 i2 L; ?6 z& Z# J' l$ M想徵詢d creative人才的高見睇下點樣可以幫阿八兩斤. 因為呢區人流多d 加上是吹水區~
例外reply
happylion99兄,可唔可以比您email我,我有d野想您幫忙,唔該你
Originally posted by happylion99 at 2005-6-17 10:48 PM:
' i" P, }& C' \0 ^. [8 d  `+ m# J- e, X# A% l5 c

) p1 U/ \8 J  `* L( `( j  b' [唔關加分事~' b+ S. p# x5 P+ R
想徵詢d creative人才的高見睇下點樣可以幫阿八兩斤. 因為呢區人流多d 加上是吹水區~
$ {/ |6 S, K$ ^3 K! q* ?HERE????
Originally posted by 威尼斯人蛇 at 2005-6-17 11:57 PM:
5 w& e+ B( G& z% s; n- ^6 V$ l# b# X) V7 t# C
HERE????
& ?% r% W4 @% q8 p9 A0 L

; O3 [  G/ u: A/ X幫咩忙? are u 甲狀腺?& `' Y# @9 w6 a' w1 b: q. }
點解要我幫忙呢? 點解要email呢?! |. X6 l2 f( o0 o. Z# U1 U

J% S% h6 `* n& K/ b9 f[ Last edited by happylion99 on 2005-6-18 at 12:48 AM ]
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-18 12:45 AM:% c! G" n8 X+ ?- H

: F* ?) R+ n; W/ Y! j7 O" d! \* x% o9 }2 f5 P
幫咩忙? are u 甲狀腺?
' q' a' x" x6 C6 I$ p點解要我幫忙呢? 點解要email呢?" ?- c2 r! y6 x" \+ Y( E

# v; y2 P) r$ E$ b2 K[ Last edited by happylion99 on 2005-6-18 at 12:48 AM ]
' N$ ^- H. F+ B9 h2 z搵你係有原因的!
/ ?+ I+ R( J. u; x我係甲狀腺的fans,有d野想同您講但唔可以係lee道!
% {2 {7 A3 v, o& F: }) ]你可email聯絡我0 L7 \: I- G+ K+ E7 T6 i7 u1 n' B
+ y. o6 R1 Z9 i5 u. F+ k3 }
[ Last edited by 威尼斯人蛇 on 2005-6-18 at 10:39 AM ]
我send我的email去你呢個email:
3 b, n( Z$ l( C7 [" h- U. ][email protected]
" Z$ H; E# G  Y& F: W2 t唔好send virsu + d無聊野俾我
4 N; l1 r9 M8 A8 ]/ v9 {4 f! c: T同埋我唔多開send俾你的email account
$ \, E3 @* U( A5 i* g. j6 |6 g- G/ k
4 n% U- c9 Y: L; k; s" j$ }. r請在emai標題註明是26fun,因為我晤會開垃圾email而會即刻delete
# P2 T, N, \/ Y& U7 [
( G- j" a3 d# p5 G: H) `6 D你register了2,3日便是甲狀腺的fans?有點奇怪
& y- v/ m0 q* R' _9 D$ F5 ?9 J) a) _* h: b" F0 N: K  B- R
[ Last edited by happylion99 on 2005-6-18 at 01:07 PM ]
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-18 01:02 PM:
% A2 C6 `& m/ d5 z我send我的email去你呢個email:
  \. w' l6 o; P9 A; ~; z6 y[ema...
1 q7 \* u% n) F2 w/ @
請睇您既EMAIL
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 八兩斤,黃夏慰,余冒蓮,菜瘋華之瘋狂關係.請幫一幫八兩斤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。