<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 八兩斤,黃夏慰,余冒蓮,菜瘋華之瘋狂關係.請幫一幫八兩斤
返回列表 回復 發帖

八兩斤,黃夏慰,余冒蓮,菜瘋華之瘋狂關係.請幫一幫八兩斤

八: 八兩斤
9 O7 n! M- k5 o. c* e, }黃: 黃夏慰0 k$ _# H& V* i' q" O8 X+ y
余: 余冒蓮
) T3 J) r. ]" K1 D菜: 菜瘋華' e# H# d. l7 S$ z7 u0 J
7 \+ Z- H9 L6 M% g! ?
以下故事乃純粹虛構,如有雷同,實屬巧合,敬請原諒. ()乃正確讀音,由於八兩斤的廣東話唔正之故~ 請大家幻想下各人物的聲線~
" d. T. X1 H, c" w. f* G% R& t8 ]+ t. |# Q1 `) V
八: "你呢個屎(死)人黃夏慰,你你..你呢個賤婦,錢(尋)晚明明呀..約約..約左你去笨) n8 Z, t  i0 i+ y3 n9 g8 [

7 w- T: u7 E$ P4 p1 l0 v7 ?6 t# ~(半)島沼(酒)店502號房到,你竟然走左去菜瘋華係九龍塘既別墅到.今日生果二(日)報既頭版
& A$ T& R' S( `: R! u3 B" j: }
9 O1 A$ c/ t4 s$ y1 m- ^賣灑出黎啦,而家成頂綠帽笠落我到,你你..你都對得我住,而家我仲駛出黎見人?" % _* g$ H& d+ J
* _% z: l% a% l6 V# I# j8 V
黃: " 阿斤生,你人又矮,樣又唔掂,上次阿冒蓮妹都話你床上功課唔了得,你仲叫我尋晚
. L( v! {( g9 s3 M" p1 b0 D% d  h% |; d% m, t% v$ p
去你個間沼店到,你係唔係露啊? 我同你已經離左婚好多年,你既綠帽唔係我俾你,係你自己' j: l$ R2 K) l& I& I

1 s. a. ~1 z# A; b& z想戴.仲有呀,抽水你就叻,你同華華D床上功夫仲爭10皮."% W5 l! Q3 r9 V2 Q
3 d9 o& x: N! S+ h, F
此刻,菜瘋華戴住個黑超楂住佢架benz黎到,八兩斤一腳伸落架車到,點知,佢做左一件我地由
( Z0 Y, a- v( g! F5 z. ^  a/ ]5 Z# p  @
細講到大,由笑到唔笑的一件事上--踩蕉皮PK,成個人仆落地下到,鵬牙全崩,最搞笑係佢PK伸+ f8 \( R( [0 `
* Y  x7 Q% J. M$ ~0 K6 g* h
腳時同菜瘋華講了一句話--"我要打爆你呢個仆街鵬牙!"
% s& T- a% T1 n7 U0 t' q1 P+ K' @2 C4 c$ S; F0 i  T
菜:       (仲講咁多想幫夏慰妹咩?楂車送夏慰妹遊車河好
* W- f9 i* j: b3 O3 [  C
4 d: A; W5 E" }過啦~)
2 }0 |2 z% d0 [' d( B; b7 v: B/ t4 y( `" [
當菜瘋華同夏慰妹離開後,八兩金便即刻起身.此刻,一件令人意想不到既事件俾八兩斤見到,' \: ^' i0 `/ w) V; C9 U

# h9 Y5 f1 i* K$ E1 n! c$ U* _佢見到余冒蓮係天橋底打佢既小人.' z1 U2 S: @, A$ q) S& S

S: c. _1 k8 X% X: t5 }4 E. J余: "打你個小人頭,打到你有氣無訂抖.打你個小人腳,打到你成世仆響到.打你個何B9 `: W! X$ Y) k+ E3 F+ i# Q+ h
! Y+ \5 u/ O! z, x( Q" a7 i0 P
仔,邊鬼個叫你性無能!"9 q( N# D, t3 l: Q8 z+ p: t

' i" ~; L; F$ h) j% e4 C5 z雖然阿八兩斤想走佢鬧佢,但佢已經朝著反方向去牙醫診所方向出發!
, V+ }0 B9 `! c( x( i+ B4 Z
+ ^/ {- ^0 ~& p. Y' U
9 U- e+ m9 J4 h' Y" J請問八兩斤可以點報仇?請有心者幫一幫八兩斤!

135 x 108 PIXEL下載

例外reply
post b4 la,係未加你10分太小,所以再post亞3 R6 R* k' s, T* U
' O3 {+ B% h; J& e9 A3 o& g& V
[ Last edited by singleung on 2005-6-17 at 10:40 PM ]
Originally posted by singleung at 2005-6-17 10:38 PM:
0 X5 {9 S7 L9 X: k) |  R. Fpost b4 la,係未加你10分太小,所以再post亞' C4 o: e% q8 d4 o: P2 L; \" r
; _4 [/ r, k6 `; T; _
[ Last edited by singleung on 2005-6-17 at 10:40 PM ]
4 n. @! U. D6 f; H; I0 {. O7 z! u1 N. R; c- G, v7 Y+ ]$ E1 p- X
唔關加分事~
5 d8 x4 l) Q1 _想徵詢d creative人才的高見睇下點樣可以幫阿八兩斤. 因為呢區人流多d 加上是吹水區~
例外reply
happylion99兄,可唔可以比您email我,我有d野想您幫忙,唔該你
Originally posted by happylion99 at 2005-6-17 10:48 PM:& g3 P0 c$ T( h" h& N  ~

6 r2 g& q2 L4 F( f, g7 j
% V0 r9 ?5 {: J唔關加分事~
8 N! y, H; n1 a, K% U& a3 A! U  Q想徵詢d creative人才的高見睇下點樣可以幫阿八兩斤. 因為呢區人流多d 加上是吹水區~
+ t+ j  ]) u. {) k) f( B# QHERE????
Originally posted by 威尼斯人蛇 at 2005-6-17 11:57 PM:) z" @$ ^  K- J: b. z
0 O# V3 [1 f, x) C  ?7 N
HERE????
2 g7 H% r- l: ]$ {; |9 m& b

% O" F1 b7 o* U6 \/ E0 u' d幫咩忙? are u 甲狀腺?
, t& P  K; F+ |4 z, p0 o) X點解要我幫忙呢? 點解要email呢?. j. q  l3 ^  P7 M- f% v, [$ W

' y# {0 n/ U: {1 E, @+ O  x[ Last edited by happylion99 on 2005-6-18 at 12:48 AM ]
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-18 12:45 AM:
: g1 {0 o# s% x* ]: R
" }( C$ w0 A1 O: b# t
8 t" e0 t$ f$ T3 Z* F# S+ t0 x4 u幫咩忙? are u 甲狀腺?
' U1 R+ \5 `1 O5 o% n* o點解要我幫忙呢? 點解要email呢?: h% w8 q% V  e# E( m$ F
2 ]8 P% M% @1 {7 S2 v
[ Last edited by happylion99 on 2005-6-18 at 12:48 AM ]
4 T5 f$ l8 z4 q/ m7 M
搵你係有原因的!
8 I/ Q5 d- b) n: N我係甲狀腺的fans,有d野想同您講但唔可以係lee道!0 s5 R$ ~, B) E" ^; c
你可email聯絡我
$ B/ f+ R2 J- r7 c8 `
/ _% G5 K  f8 j: B8 U: o[ Last edited by 威尼斯人蛇 on 2005-6-18 at 10:39 AM ]
我send我的email去你呢個email:  x" D; E8 \( Z- M' A4 P; r
[email protected]* D9 |6 j3 m6 r
唔好send virsu + d無聊野俾我
. u# F" f: b; |0 _8 L( Z2 J7 Q" K* Z同埋我唔多開send俾你的email account( O1 o1 v- o7 h& |& e: S
9 s  k( e; j, Q0 X
請在emai標題註明是26fun,因為我晤會開垃圾email而會即刻delete
; g1 B' T6 U7 `  U
3 i, R+ s5 l% h你register了2,3日便是甲狀腺的fans?有點奇怪
$ r0 ]& ^; ]& P- W
' n& R# h7 |5 J5 R, H5 `[ Last edited by happylion99 on 2005-6-18 at 01:07 PM ]
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-18 01:02 PM:
) N1 Z$ g- A- h5 i' U& b, t我send我的email去你呢個email:% i) C1 c" s9 v/ {% V
[ema...
; w& i7 h$ h) b請睇您既EMAIL
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 八兩斤,黃夏慰,余冒蓮,菜瘋華之瘋狂關係.請幫一幫八兩斤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。