<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
I got VCD
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:42 PM:
4 j. O: H: y7 U1 J; S9 E6 v. ~# T1 N
蝦我無得睇
7 R  |5 k& Z3 ^
今晚得唔得閑同我去食飯呀﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:44 PM:% F/ b2 c/ C# I
4 z6 {$ t/ F4 T
今晚得唔得閑同我去食飯呀﹖
. O/ Y/ {. _7 J" j% W) c5 v& ?: n
2 {2 m9 [+ u" Y& ]4 v6 V( G$ |

9 n- N0 v% q7 O# L1 ?# x你係男係女我都未知﹐約我呀﹖
小妹 too young, don't remember 大時代
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:47 PM:/ X  I& m! v) t- f

/ v  n# B$ ^9 z3 [
2 \+ @- t4 m! v7 v" ?, Y: S+ B; _8 e. ]) [' l0 m" E$ |6 {$ U
你係男係女我都未知﹐約我呀﹖
+ k8 \" x* i. H2 c& C! g
3 W6 D% H2 ?+ Z0 W) P5 s! vVIVI is Male Lesbian
Originally posted by johnwu at 2005-6-19 04:47 PM:
# C/ E  O- n* X& K& N- a' \
' ~3 g5 y" G& y' j# _" h  m  v. Q2 }
VIVI is Male Lesiban
7 A6 e  ~5 Q# O) S3 h" r
我都唔好意思講喇﹐麻煩曬。
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 06:42 PM:+ ?9 G* p! B" i- ]% `

: `* r$ m5 b2 }+ J5 x9 o6 T2 G; d$ W1 }$ l# n6 g2 U
8 W5 l* c( @- Y9 o% w$ Q
蝦我無得睇
* N% u! K4 Z9 F- \
& _5 o( }: A8 u0 Y4 H: V
我地要防止臥底睇到...( P. t7 r& b3 |8 B
你有100分果時問我啦
套野6GIG﹐我個HDD淨番2GIG﹐要清清先。
VIVI, what do you do arh?  1 A8 t# S( m/ b' m
Are you one of those scholarship student?
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:48 PM:+ M: y8 `+ Q: \, ]/ l

S- R( s7 j4 D) A8 C2 ]4 q1 @4 n我都唔好意思講喇﹐麻煩曬。
' @, b1 A# d/ ?, u( K+ _
+ M* U8 m$ i0 T- B; b姐係點﹖==唔明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。