<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-20 03:27 AM:
: c0 s4 w: I9 P4 R, c* a# ^. I% f1 o6 P3 o" {
下…一拍咪要拿拿聲兜住個爸爸…
+ h, c: f5 R7 S' j  y
佢拍我﹐我以為係叫我﹐我咪轉身﹐都唔知原來係玩我個扣, s' B* y! S2 g( m: B& l
一轉個身已經............
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:28 AM:
' Q2 O. F* J! P$ a* J4 r& l# ^5 i' }) C8 |
自己既女友囉=.="
* J) A# w1 I1 E2 l3 E咁可以作時間ka wo....~_~ 點知有無人其實係雙手...hahaha
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:28 AM:$ }* D) k' t/ H  f, ^6 b$ J
34C
# @/ y+ \9 Q& h6 W  G夠啦夠啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:29 AM:
  i$ t( _# b1 H2 }2 ?7 ~- A3 L
, e+ V+ R) e6 e2 ]粉紅.....
, f% d0 \. f! W8 S- o& c
你粉紅咩先﹖﹖﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:29:# x; n1 ^  |1 \/ Y, a

" d' Z/ l4 L+ W, ^! u# X佢拍我﹐我以為係叫我﹐我咪轉身﹐都唔知原來係玩我個扣) O) u6 G. o, h3 A
一轉個身已經............
: _. j, l' I: J' a3 `不如貼乳貼算啦…等班友仔無個彈…

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:30 AM:- e# [" E6 f; b8 G( M! ]
2 ]0 d) b' W% [
夠啦夠啦
+ d; i3 \3 Z4 q" G8 V8 p0 p
Mouth Head Sim
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:30:# z( x6 {( F3 m/ z: X3 e* b" U
7 [, L, d2 @0 u4 m6 e( Y& U6 i
咁可以作時間ka wo....~_~ 點知有無人其實係雙手...hahaha
" B2 p  O3 e1 u1 C- W  a
秘密..hehe~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:29 AM:) U1 e; E8 A) O* p% G! R3 h
/ ~* u- k, `, J
粉紅.....
3 I2 u4 R! r7 M6 s- X: o7 ^吹水板板主
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:30:
) F- Y6 b, p8 I! |5 @/ d; N2 v2 N2 F
你粉紅咩先﹖﹖﹖
! `0 g1 E0 P% S吓~飲嘉士伯
Originally posted by jublio at 2005-6-20 03:30 AM:
6 T3 s; V) I, k+ E7 e  F8 M6 Z' \  C4 g( d; ^& x
不如貼乳貼算啦…等班友仔無個彈…
+ \. @2 O8 y' }" v7 @, J$ O返學ja wo...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。