<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 10:07 PM:
) G# P( u' }$ W+ n8 [# j* f: i
" N2 W) x9 K# D$ _; [& P- y你也是還在讀書啊?
4 x; P1 q+ `, A  _! ^係啊,好似同00一樣
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-20 10:12 PM:
( U2 B  N$ C, m
+ T' Q; F) T4 @" x9 B唔勁,淨係打校隊
2 Z9 h" K. |4 [. v1 R6 e0 M廢極有限
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-20 10:11 PM:
+ o# w1 M8 F+ a0 n9 Y! f' c* w& y/ c4 ~: v: J2 I' y+ L4 X! ?4 }
我係七公尺專家:cool:
5 P4 S# Q/ B) g" L
定點專家!勁!
Originally posted by twh1110 at 2005-6-20 10:12 PM:0 r2 o: C) x# ^& M
" r* B- q& S; l: {1 I
係啊,好似同00一樣
0 {0 u' s/ k7 J7 e0 Q8 U
你考完會考???
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-21 12:09 AM:
2 Q1 R% o$ \$ k* S/ l3 U. J
# P/ P9 l3 E! A' M咪就係得呢一科囉, 有鬼用咩
* B- N' @  ]. d$ O3 m
8 L. ?: ]# E0 x- W7 _1 L/ ~* I大學讀數學囉
Originally posted by william303 at 2005-6-20 22:12:) g7 V) M1 y& X" X% I

o# F6 c# c- s; M. o6 ~3 ?+ C) m# i唔勁,淨係打校隊
3 T$ C- S$ [6 @8 i+ J, ^3 H
唔勁,淨係打港隊:cool:
Originally posted by crap at 2005-6-20 10:10 PM:3 N; O8 }( O8 p# Q

4 t; ?5 P4 I7 R5 N+ n( k: h3 e0 b7 {: e; N
我唔敢打壁球嫁, 好怕隻眼換左做個波=.=
+ C" L9 D+ G; i% E我最勁有次比個高速網球打左隻左眼﹐成3日都開唔到眼呀﹐好彩無盲咋。
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-20 10:11 PM:
4 l2 R1 v2 t! n! G5 [- n
, W* f- v2 ^# H  l/ R' r) \我係七公尺專家:cool:
  r$ C& L- D; e7 j
你好似乜野運動都有玩喎 =.="
Originally posted by leaveman418 at 2005-6-20 10:11 PM:
- d% y. \+ p& M/ O% ?* U2 f. f8 _/ Y5 V) r2 N* z
' L8 J' w- p. ^3 r/ ~. o. U
係﹖我就來係你地既新力軍啦
0 m( z4 k: x! s/ a) v7 l1 g
唔使咁灰既!
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-20 10:09 PM:
! n9 d# v7 G7 f' o* G4 I0 v( M$ l, Y4 Y: [
最弊攞唔到C呢
" p3 n& X2 W4 G' W  C我讀讀下,覺得phy chem bio愈黎愈冇興趣
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。