<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:20 AM:7 `) Z0 U# g! a$ u! S

' Y; K1 V. j7 d. Q3 D0 p6 {1 k, G中五會考炸
5 X6 }9 G7 ]5 V' Y- R8 B連oral都未考
! Y* o8 n% b0 V  V
又同我一樣9 m' w+ v- h( n8 ^" |
又插話
【icon小偷™】
今晚好靜啊
【icon小偷™】
twh1110- q7 C" g0 u/ {! i
你係唔係度啊??3 `* V; C4 ]! T& h, E
係四字接龍特區; V, @4 O6 d. L  n3 D
我接了上去
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:21 AM:% q* X5 b- W3 `+ q& B9 {: q$ z) f
# g3 e0 e$ l9 o5 N6 C# C5 n
我勁lo$ S+ {" j5 M8 p
我見到你個頭像係老師" m6 b# M0 Z0 w1 w% K
咁我咪估你係讀緊大學lo
; ?3 q8 Q0 h. J0 T8 _6 h

" p, @( y, J: t- U, _只不過童虎係紫龍既老師先有個咁既名姐
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:23 AM:
' p1 s4 M1 v! ttwh1110
" b; _8 Q/ d8 O! ?# g5 z你係唔係度啊??0 k- m4 K2 D' c9 I' i+ B
係四字接龍特區
# W$ E) }- u: A我接了上去
& E; H$ c$ ?6 C& X0 n8 k5 p剛剛接了
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-21 12:22 AM:. c+ _& s$ g3 q, B1 O
今晚好靜啊
5 \+ x: F' P; }3 N( v係呀係呀
Originally posted by Rika at 2005-6-21 12:20 AM:2 d6 o( y5 ]+ ]2 t
7 E1 V2 j% k$ _& K* F; U$ O
係呀,咁都估得中
8 r. f/ F% d, ~8 u
你係大學讀咩科啊??
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:23 AM:
3 S/ k: `, c- Q) |twh1110; u( b  u+ F1 O
你係唔係度啊??
/ a, G" d1 j- j. h3 t' m7 s四字接龍特區" p: ^% _2 ^1 _
我接了上去
" Q& p* L* p9 e6 Q0 W$ i' D
係邊樹
Originally posted by Rika at 2005-6-21 12:26 AM:- Y2 e" I8 D! L7 y& `  Q4 ~  g

& z' q( T# k# I! T3 p' I係邊樹
, X% C* ?2 a, i; p+ U  m% D3 p+ c 26FUN.COM 娛樂滿紛 » 【每日一篇好文區】 » 四字接龍特區(盡量不要接白話)
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:25 AM:+ J2 Q( B, A/ I2 J9 o
2 n6 B$ m1 i' \0 |( F7 v
你係大學讀咩科啊??
$ q9 m5 g+ V. |0 |& ]
business
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。