<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 01:28 AM:8 ]+ G, e  c1 w5 k

. Z, Y8 Q5 e3 P, t8 H* @唔追啦~
) e; P3 @) t/ r; S$ ~3 i4 B1 T( t唔問好過問3 B9 L6 u; I5 u
問咗仲衰過未問
' e' Z$ ?9 g1 P- j

1 A6 g: D7 M  v5 q/ `唔明好過明, 唔係好似我禁一日嘔幾鑊
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
bye 媽咪
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
88全部走既人啦就﹐身體健康。
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:31 AM:
4 q+ o6 h# L( u2 |7 j/ {& j
1 V6 B- a1 }$ V, W# A& d/ b4 ]- Y8 `6 F/ D, {( `
唔明好過明, 唔係好似我禁一日嘔幾鑊
2 V( c( G* J" p: t5 E" q- X6 n$ R) R" q! @: N0 [$ V+ S  f# s
你再唔学吞遲早 die from dehydration
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:32 AM:
$ O; i+ L  r8 }3 F) d7 n1 Obye 媽咪
) P7 d; m8 o" ?* _4 E1 z! @' H! w1 n6 T# x4 E; J0 e
得閒多 d 嚟幫襯
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:30:' P3 b0 e9 P2 {
大家有遺言留俾我嘅話, 我俾一分鐘大家
# n0 }0 [; H+ @/ V你係人妻?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:33 AM:: T7 ]& q! o/ ~% p
: V. G; g6 D6 ], ?$ w; r* i
你係人妻?
3 F. R$ a* N( d% f: V

[, Z3 I& d& W* l  i8 P, q' Q6 a& 熟婦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:34:
; J1 p$ {2 r# K' C& 熟婦
1 C% `9 E$ b" e/ l有冇呀@@"
一分鍾遺言時限已到, 再見
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:36:& ?8 }$ @$ N8 R+ n
一分鍾遺言時限已到, 再見
& h. q! y# J# q4 F
88~sing
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。