<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:13 PM:3 j# F! F% g8 m5 a; p9 _
! q! R5 h$ U- p4 k# \
對,我系佢牙媽
/ U4 E7 w5 B! ^1 k; n$ ]2 e
小鳳姊, 姓徐的嗎?  你好
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:14 PM:5 ^. s, h  @# f9 {" n
4 c- B& ]- o: S
喂!我都唔識!
5 i( z) r; [& z( k) a& H  C係囉,小鳳嚟左好多次ga喇
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 04:14 PM:
* G5 O3 E* Y) B$ s; c- j/ h# Q6 F  e; P8 W9 p
小鳳姊, 姓徐的嗎?  你好
1 [' i) \3 {) g! G7 S唉,尼個咁土嘅名會系我改的嗎?
Originally posted by toro at 2005-6-22 04:16 PM:
8 F9 b" s1 D: R" R5 s- \3 a+ e" U2 q
係囉,小鳳嚟左好多次ga喇
9 D' Y2 c( d$ a7 k& f) J1 M你睇佢有七十幾個post ga!
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:16 PM:
, |3 h, A3 r, x1 N3 v$ B1 \# N2 |# ^7 x( ]. h
唉,尼個咁土嘅名會系我改的嗎?
4 k5 w2 J) F1 n% U7 H
阿雀…
Originally posted by toro at 2005-6-22 04:16 PM:/ t8 R/ X  X# K0 }. k4 _' |- S
0 ?* T" }7 H) ^7 Z
係囉,小鳳嚟左好多次ga喇
6 c8 p1 b4 j( g$ L3 y
唏,叫我「士塔粉妮」啦
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:13 PM:5 a' c" z; W& z6 g7 e
4 l+ m( _, l8 z7 l
對,我系佢牙媽
/ |- H" W$ [: T+ x; C" M
8 T8 V  ~  }  c2 K
( k+ b: Z% X' |0 ~小鳳媽妳好呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by toro at 2005-6-22 04:16 PM:
+ {  A0 V8 S: q+ W% \( i5 g6 b
5 v7 q6 L0 @7 V, j$ l係囉,小鳳嚟左好多次ga喇
# U$ J; V, |3 `

2 l  N0 I' `# k4 r唔同time zone... 未見過面, 失敬失敬
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:19 PM:
& z' _6 `: d. |, J
% j, `6 d+ m" q6 s) z$ i唏,叫我「士塔粉妮」啦
$ R5 b3 K3 Z6 t, F. w
好難打…
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:19 PM:4 ~6 b* Z2 p4 G1 e  z& e

) i1 ^, w: F; p! H* `唏,叫我「士塔粉妮」啦
# P2 e$ M6 b3 r! U英文啦, 中文我驚打錯同音字就唔系幾好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。