<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 18:03:1 c0 k$ q5 X, f3 E5 L
88 左
9 c7 O# s$ w4 c/ w88~約翰
Originally posted by 小鳳 at 06:02 PM 18:02:- ]' Q1 Q+ O& J

: j- O6 r% Q6 W& e唔好玩啦
* e8 {3 A4 a2 U6 t3 N% m鬼叫他整日蝦我!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 06:04 PM:
) i( D2 f. P7 u% y0 S) ~0 W
6 t) D- P4 r4 ?% H% l$ m6 c; c鬼叫他整日蝦我!
; V0 u' w& g9 v. p% o8 ]不會的
立腸, 可唔可以唔好吹住
' k9 _, G$ P+ A0 D2 p. u8 v* h過去搞左好文區先?
1 t# ]+ X" U; w2 G4 M9 o" a我真係無時間搞佢, 唔該曬+ Z2 U# H. g  H8 L6 q

: y8 O9 y1 E, B* [6 O& F0 {同埋一定要合規格先好加, 有d無分類既記住唔好加
Originally posted by crap at 2005-6-22 06:05 PM:4 w% G" i, ~% G1 b$ F! l
立腸, 可唔可以唔好吹住
6 g1 v; p) F5 S* A( |/ L過去搞左好文區先?" s: A9 E$ Q6 a" |5 t
我真係無時間搞佢, 唔該曬0 Q- Q" ~1 f% c

" ?4 i! j) ~7 _% e- \* S. l' p同埋一定要合規格先好加, 有d無分類既記住唔好加
( }, G: T" b2 D4 @0 d- C/ H拿~尼d咪有大將之風囉
Originally posted by crap at 06:05 PM 18:05:- X% e0 Q7 Q$ u& f/ v: b
立腸, 可唔可以唔好吹住& d0 B- f3 q9 u# t. @) h6 o( p- S, U
過去搞左好文區先?" s6 ]6 v) _& o6 v% I
我真係無時間搞佢, 唔該曬* [; D5 q! a/ _
# a4 N7 c& a5 I( F+ p* G9 {$ `( B
同埋一定要合規格先好加, 有d無分類既記住唔好加
; ^' S9 Y, b, i. C  h7 l/ }, q我在好文區啊~~
# h! H4 J6 F0 o一邊在看文章和加分啊!!
% t9 G- h1 v, v# R" k當然一定照你的規格去半的!!
/ i: W( U+ [2 q6 b) g只是分身在吹水版吧了!!6 \9 P  @, s) N- T
好啦!!我不吹水啦!!
5 X0 K. H8 u. Z9 k0 o!!!!現在去住好文區!!!!
; }5 Z: f+ K3 V1 c. M$ k" c7 ]小鳳,左仔等陣見啦!!
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 08:08 PM:; x7 \: T$ U! I- X  e$ @( t
6 L5 x$ d: O8 P8 b" ^+ S2 U% a: B% i
拿~尼d咪有大將之風囉
. a5 v! H/ o( w! l) Y/ B: e; j! R# n. |( a7 l, \1 G! |( R
阿雀都有嫁
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:10 PM:- k2 T" x' Q9 p/ k

9 _5 N6 q- D* O; K" X: x! j我在好文區啊~~* o: e+ N5 D& \+ t
一邊在看文章...
8 y0 s4 @6 s/ g1 M* W0 C- G1 N

/ L- l/ B. q+ |- {) N8 }唔洗睇嫁喇, . o- e5 V8 c  K, n
你見佢合規格就加啦! q+ n, a) @- l5 w
最緊要加曬咋1 ]  f8 I4 m- C. y
佢地見無分加會唔出post嫁 =.=
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 18:08:
9 s* u# i4 n/ D1 e
- k6 |- T* U$ G/ {拿~尼d咪有大將之風囉
" s0 S+ G+ U4 m& }' X& e1 N* ^佢係我地隊長黎嫁
閃了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。