<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
(降落)
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 07:42 PM:$ ^/ @. }' l1 ~8 a$ I( g- k
(降落)
; K; X! @6 A8 Y, i' g$ J5 f. E空降﹖做咩唔開心﹖
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 19:42:4 I9 }. g- ^# N3 w
(降落)
/ }# U6 G# V5 a+ z
hi~汽水( m* o  p/ N" z  J5 ?
咩事呀??
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 07:43 PM:8 \& |0 C4 I7 Y/ m% Q. x! [2 a

) |) ?# u1 G& t9 n) o& k6 L空降﹖做咩唔開心﹖
% D- b; I( J* u- P) J! {9 `- l- H有冇睇無線呀!?
' x, X" V: u; C- Q講「呀咩吉場」個網呀!8 }. s: L7 W: u1 P# z! n
我以前係公司上過架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 07:46 PM:! ?& W4 D+ p) L- d

$ T5 M' H3 }$ \( P8 a* N$ u7 T- {有冇睇無線呀!?
( Z- a, g6 w' u: ~# s/ u3 c講「呀咩吉場」個網呀!
( E! E+ w, t2 w+ s- I4 j我以前係公司上過架!
+ ?/ l, o2 R4 a0 L- P8 u8 g6 a4 Q我都唔係好清楚究竟係咩黎﹖係咪果個死左既女仔個網呀﹖
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 07:46 PM:+ W0 e8 w: F' X8 B7 X2 L: ]8 J
7 d6 t  o) y. {1 j6 F
有冇睇無線呀!?" G. D! B6 l; l+ Y2 V) ]
講「呀咩吉場」個網呀!
2 j* u) y. _  q- m9 g我以前係公司上過架!
3 b3 U. v7 u6 V1 E9 z

1 F) V$ d' _' \- Q; Z有丫, 佢講到好正咁
/ B& m9 g( e, }% Y  Z你仲有冇條link?
以前屋企部電惱冇得上網," b, R& r, `9 z
咪係公司上囉,+ h. Z( \+ Y$ a* C; I  T- I
咁上左「呀咩吉場」睇呀咩啲日記,4 X, Z2 s6 q, u! z
睇左一半就唔想睇,
0 Q$ B0 [2 ]. w) ^. A5 ?- L3 I因為好慘!
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 07:51 PM:
( t6 T- J: O! n% V5 f8 j/ m. P! n" p9 b* C6 Q
我都唔係好清楚究竟係咩黎﹖係咪果個死左既女仔個網呀﹖
" P3 W6 y: P- l  ?& b4 H
係呀!# y3 R$ U+ g! `+ c% V4 W' ?
我上過時呀咩未死架!3 F0 ]- w' F0 q9 k4 x0 }7 a4 h: M
後來我轉左工,冇上網,/ h! B$ Y' C9 ^: H5 ]/ v# K
咁一路冇再上啦!
Originally posted by waterfire at 2005-6-19 07:51 PM:
* B) I7 m8 [0 O$ ~0 p( v" \# i
5 W% [1 A* f8 s0 y0 Q5 ?4 G- O' v3 H$ F* l8 I
有丫, 佢講到好正咁
: l7 l/ h' h1 o9 F) n+ Z/ o$ V! H你仲有冇條link?
+ x/ {3 ]% a. d1 H; }3 }+ w
等等!
cant get into the page
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。