<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:05 PM:
: N( ]- N  r" `* z2 z9 ^/ w/ [$ H& {1 _% H2 P+ U' Y3 M6 g9 l
**** Hidden message by originally poster *****
' b7 q9 z* e+ @5 e8 \
邊個有30000點?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:05 PM:0 y4 F% C$ a7 ]2 h: _
9 ~1 h' n1 U0 X; A  |5 X0 R( F
**** Hidden message by originally poster *****
7 Z& J; o' n, g, Q: k& wso等埋00仔,crap先~
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:04 PM:9 N) V7 X7 e$ F

- N' |! J) @- _5 u+ |1 |冇人開我開, 最多唔置頂
# v& F( C0 \. ^7 D; D
+ q' ^3 B. |7 H  o- P) J
可能成日有人度呃POST呀* V3 e: Q! M6 P$ Y% p0 T
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:06 PM:* M3 s( Q( b. k

* i: S& L% W8 U+ P邊個有30000點?
; k8 |( ~* I1 {6 ]+ c# u: U
我~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 17:07:; [+ J4 }7 F$ R1 k
( }% s0 A. n5 F' p
so等埋00仔,crap先~
0 A! Y- ~- m& m& @6 F4 P唔使啦,夠數我會開啦,有鑊我"咩"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:08 PM:; B4 C5 I6 J7 E. n3 z

$ P1 c% m+ s/ _6 C! w  x/ z唔使啦,夠數我會開啦,有鑊我"咩"
9 R# g# v% G( W2 |7 ~' P
okok
呢到要開個第三輯呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:08 PM:
# E4 r( r& {4 a2 U4 `% N
/ {$ J: Q5 o* K$ H* ~唔使啦,夠數我會開啦,有鑊我"咩"
. V# N5 W3 b& {( j8 z
好!
/ _5 ~6 L8 n% ]# z2 qhigh 5!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
hi~~大家好啊!!!! L% u' a. `' o7 ?
講D麼啊??
! X& Y& k4 }: k7 H1 E4 K關于【版友傾訴熱線】??
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 17:09:' W( H8 }4 G8 E9 A( S3 J1 n
呢到要開個第三輯呀
* n2 I1 Z* `4 Y1 _7 |6 ^好好好~' F& D: c& [9 ~' V: @% j; T! _
係呀,你就黎做歷史既見證喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。