<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
push!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:44 PM:# J7 }$ ^% E0 I' z$ A

* j0 E8 n  l2 J你想唔想"咩"鑊先???& A0 R8 g3 E+ W
1 `) Z# {7 k4 s5 z  s! n
阿雀話分分鐘會比人狂插嫁
2 l+ Y) G& C" d1 q6 C& w# W) w3 Z
唔係咁搞野o麻
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:44 PM:0 p  R! c& E3 ?$ l: A
1 m, U& n- K  [
你想唔想"咩"鑊先???6 D/ B. S( O6 o& b6 Y  z

_0 \) ]# n. u6 O% T$ ~8 d阿雀話分分鐘會比人狂插嫁
4 ^" M& J$ H1 k# Y6 w# S/ U5 R) i# {
唔咪呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 05:45 PM:0 y* |* d2 k8 S" b! W: D7 k, r

$ A; W% I7 d' }( h% o兩樣都唔想
( j4 R, I) _! z! L" Z咁我斬你囉
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:45 PM:
6 J# l9 h# N0 Z8 v  _push!
2 o9 j3 L1 I- ^4 t5 K" @# U
果然係呃post王....... =.="
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 05:45 PM:% ?1 F5 I' y* c
$ ?. H, C" x8 s
兩樣都唔想
0 i  Z0 v4 j, o: r1 h唔得!!!!!!7 t2 I$ {0 |  }3 f$ y  O
8 H4 s+ B- T+ C7 C1 [# O% U/ B  V
一定要簡一個!!!!!
3 |3 @+ ], j/ R) p2 B9 r5 m2 E! O& x9 O- f/ s8 v
唔係就兩個一齊斬!!!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 17:42:8 `2 A5 E4 ?$ M, _/ U

& B+ G$ o5 s. b$ u- o7 o唔咪掛,咁大濟
8 G* w( x& M) p0 t: u$ G; `# F* ], n青竹蛇兒口,皇蜂尾後針.......
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 05:46 PM:
, F* O% \' z5 A" O3 h$ d' Y- H7 B, q4 q7 Z
咁我斬你囉
2 n1 i2 s, q3 J3 Q, {; }救命呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 17:45:
, h) I. {2 K, h5 F. B, W; p. K2 P7 K" w1 z4 Z" g
唔係咁搞野o麻
/ K6 N5 x  }- J3 U" ^8 B" N係喎,你追返之前2-3頁既post啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 05:46 PM:( L  W; E+ }# @0 R

: I! c; _  A* @6 N果然係呃post王....... =.="
  C! R: g' U8 ]/ L- h/ n  r% P係呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。