<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:21 PM:, I7 K4 u- I7 W
1 [4 a, j+ I3 _! o
唔講你知
. w- J4 v. P% j4 B6 d: J6 C
唔講都知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:21 PM:
, g0 ~9 O0 f% S6 E9 @+ Q' t6 o  {& Y5 j7 }
00,我地算唔算3朝元老呀
: x; @4 H/ K1 z8 a3 J算............
' \, Q% i& H6 c我呢d後輩黎咋
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:22 PM:; @" O: r" m' {0 N8 O* H
2 ?; ]" m1 \% D2 N: s% R
仲有2x個post
  R, z2 s$ _$ W) G  L; R1 D
好快
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:22 PM:; _1 d7 q0 a" u; k( T
快D爆, 爆左就訓
' z  ~9 s, c7 v你好似等打爆機咁 =.="
(心急中)
# n1 ^, b6 B9 O& d( ^心急人上
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:23 PM:( h- O2 L. B5 H  X

' `4 @* [) \' P; X6 O6 W, R好快
$ O# w: p& o: c/ U: l7 [" a5 ^
呃多幾個post就到啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:20 PM:
# z: x3 _/ x4 B( |6 i5 X6 u! I5 x" I$ R: ~" R2 J
放鬆d啦年青人
0 O* p" D4 E# a" T7 X# Y我好放鬆
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:22:
: x8 x* t. l" V& r' b' A/ r& y$ `/ ^7 m9 F8 R) H3 n
我呢?
$ n0 ~) z) y6 j, t. A你呀....兩朝半得唔得呀
! I" R$ j2 |- z6 m9 }3 g# B' Z  w  w2 O8 V! S7 O
你都係3朝元老呀,開唔開心呢??
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:23 PM:
# r9 o! {8 O6 c- w8 r' t- a5 G4 J& j' d- n" G
你好似等打爆機咁 =.="
( j7 Q  ?* p% C, x直情係
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:24 PM:+ N9 ]+ Q& Y$ x, G
(心急中)+ M( R$ y3 Q5 w
心急人上
* r# D; |, k# c. F6 H又不是八十年代...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。