<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家俾人屈會點
返回列表 回復 發帖

大家俾人屈會點

有時你解釋' Z6 l' Q% W/ n& g4 W* {. q& P
人地會覺得你係掩飾
1 ?& c7 S/ h* D. X( h( c唔解釋
0 E4 o1 \- P* w% h8 Z  {人地就會覺得你係做左
$ f8 f' l! A$ v, @
* L8 a! T. N( ]8 G" e' ?( t2 Q+ N( m2 I/ }& \
咁可以點
睇下係邊個屈囉﹐如果條友不嬲都癲癲地鐘意屈人既﹐我唔會理。仲有睇下屈咩啦﹐有時D人都屈下我﹐但笑得出果D我都唔會理甘多。
細個俾人屈我玩電話(小學),係玩晒成班同學既電話(勁打去人地屋企唔出聲,收線),但其實我無! 我一放學就去補習,返屋企就俾班朋友打黎鬧我做乜頭先玩電話....(因為坐我格黎個同學唔見左本電話簿,佢話係我偷....)0 Q: B- y6 \6 X3 X* [
有.的話要報警,有.的同學叫佢阿爸阿媽打黎鬧我...有.的又打返黎我屋企玩我電話...又同學校.的老師講... 好無孤....... 後來件事不了了之.....但係朋友無晒... 無人信我無做過...咪成日喊囉..... 好在都六年級..唔洗對住班友..... 同埋都有幾個唔同班既朋友同我 friend...無甘難捱.... 0 B' d" r3 _; z4 M, d7 x. ]$ b& s
十幾年後既今日我都記得呢件事....... 因為無人還我清白!
1 L8 x  H" u3 H+ d3 S! o: ?; E屈我既呢班同學仔! 你地記唔記得呢件事真係傷我好深呀?????!
5 U# B3 U1 j! \" u" _9 F" N! h/ x' ~3 x' V
[ Last edited by kingkong007 on 2005-6-19 at 08:04 PM ]
我有一次上網,被人屈我用死人相頭象,之後有好多無知既人又跟住話驚又話邪
1 r. k' ?- [! X  e# z我覺得好無聊,其實相中人只不過係一個日本藝人木梨憲武之嘛# e0 Y, t* G6 O. c! G
大驚少怪真白痴

339 x 423 PIXEL下載

妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
點算? 咪算囉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by karate_pau at 2005-6-20 04:39 AM:
3 u9 o& }& T0 z* z我有一次上網,被人屈我用死人相頭象,...
% ]8 [/ \* ~- I9 C7 F9 W
你真係換相﹖
係呀: O% P0 b* ~" g) f+ w* Y/ G# |
不過唔關所有人事
. n: S0 k" B6 |1 T係我自己想換
Originally posted by karate_pau at 2005-6-20 05:31 AM:
% q  h, r3 [; ^係呀
, i8 J& p' }9 f5 ^) z不過唔關所有人事
! c4 N; b0 g3 J5 V; W& Y係我自己想換
' a0 A6 u% T) r% r- X( U係唔係個張黑白相??
Originally posted by karate_pau at 2005-6-20 04:39 AM:  s) X6 i$ O: |2 c' ?; C4 j
我有一次上網,被人屈我用死人相頭象,...
  V- j5 t( B/ t; d
, v$ m4 T6 w* {. w
冇咁興啦2 `' e8 |. Q3 o% m4 b
而家換左咪乜事都冇9 C! D- C0 U, W  h2 p
. @2 U$ X8 v; I3 y: B
咁又證明左俾人屈真係好難受同埋會好興
Originally posted by 點算 at 2005-6-20 10:39 PM:
* Q5 l2 d) a; L% K9 I
$ R( s5 q* C1 k- _! H
$ T8 ^8 B+ `/ _% K冇咁興啦
) d: e7 U/ O* h& J4 M% S# D而家換左咪乜事都冇# a7 F+ x9 Z# A) w

- W0 ?+ c- x, j' s/ ~+ L  f咁又證明左俾人屈真係好難受同埋會好興
5 ^+ v! a% {' I$ u  Z換唔換關你差事

512 x 384 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家俾人屈會點

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。