<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~
返回列表 回復 發帖

震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

漢奸網 <<<按呢度
8 h. u5 ]) X! m) ?, I. j: z2 {8 m
" s* k; ~) ]& F  @0 V, T# XD大陸人唔知係咪屈得耐得滯~~搞個咁既論壇出來.....# n7 x! o. K% J$ L3 E/ D
不過果邊D人發言理論性好強,唔知阿甘生,甲生佢地會唔會過去踢場呢
=.=@@@

RE

中國人起來吧~
好耐架啦1 u% q% }0 t  V8 H2 r0 ^/ _' S- G
不過d人既concept幾勁架
! N6 [% u/ T' G( ~唔似得EF呢度某批人( ^/ c( f% g' \$ }# j% B+ S+ f
想硬膠都膠唔起3 E) U0 \: J; j/ a/ {: n
鬧人無point之餘仲無貨賣
7 U* O$ Q/ y( l8 r, ]俾人質兩句就見底!!!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:
4 G" L+ K. \) s& [6 J8 {好耐架啦
3 L  ~' L5 E3 U" p( o' A不過d人既concept幾勁架7 P3 b5 f( H$ O/ D1 i
唔似得EF呢度某批人+ P( q) e" L2 [0 J# r$ }1 R9 i
想硬膠都膠唔起! ?# O# E5 z) D9 M
鬧人無point之餘仲無貨賣% C3 x: w) |  v  X
俾人質兩句就見底!!!
- q& }" ?' F4 X% F6 r9 z$ N
, {. O  G! h5 N& C咦~渣Fit人你.....
+ `( \+ Y: O( V! ^7 ^" g" H2 |; S  A0 N; k3 A- v$ v
http://x2.putfile.com/6/17000590939.jpg) I. |, v. `, H! q6 S5 X. F* u
+ m/ U; M  {/ M) d/ T$ m" E
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:
$ J4 Z- x  I, b, \4 c8 m好耐架啦
+ X/ o1 q. o! y$ `, k$ I不過d人既concept幾勁架; M" A1 J; H- w# x3 H  a
唔似得EF呢度某批人
+ W+ p8 Q! A4 n1 S8 O4 l/ h6 i  H想硬膠都膠唔起
; r, r+ ~* x  W* o) F! x9 K鬧人無point之餘仲無貨賣% o, w+ q2 x- R# ~6 e% }6 e! h
俾人質兩句就見底!!!
/ x2 M" t4 B. [6 |4 A
講野帶骨啵
: k+ q6 ?8 D: {; p好耐架啦- E9 N& x% W8 d" d* u+ ~* F
不過d人既concept幾勁架
! O9 }  a/ n. J, b0 k唔似得EF呢度某批人
7 T7 r9 u. k: B# j# r想硬膠都膠唔起0 q& U5 `$ B$ T$ F$ G- w& _. d
鬧人無point之餘仲無貨賣* K3 B$ A- `) W: ~0 s! d# Z% W
俾人質兩句就見底!!!
4 n, |- P, T' e) f* W
唔唔........6 R: v5 |! h; x+ l
好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣# r  B0 I) ~4 k: a! s( b
我都發覺EF多左好多無聊人~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:
$ s% p, O; ~; U2 k
) H  ]4 q6 Y# D# V" a9 N唔唔........7 c4 R- O" v! [' w5 ?
好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣
3 H( n! C4 P5 P: k" P我都發覺EF多左好多無聊人~
$ ^  d9 I7 s- k8 `. R  {8 T唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:
. d# n  ]& Z4 y$ p1 O8 v4 H1 E# p5 s, ?+ g$ W: }
唔唔........
- k) r7 X8 h* h8 o4 `$ ~好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣
( V6 r& x( A$ S我都發覺EF多左好多無聊人~
2 c# \% x  W* g  W9 ~3 j' f
唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
我最無聊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。