<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~
返回列表 回復 發帖

震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

漢奸網 <<<按呢度6 ~  V& n' L  ~1 |

' H" B& ]; h  HD大陸人唔知係咪屈得耐得滯~~搞個咁既論壇出來.....
  b8 O( g* K6 H& x; Y9 R2 E不過果邊D人發言理論性好強,唔知阿甘生,甲生佢地會唔會過去踢場呢
=.=@@@

RE

中國人起來吧~
好耐架啦
# b4 Z# @3 A8 H, ^$ k不過d人既concept幾勁架
0 v1 `! s" t* B6 F/ z3 w  O: K唔似得EF呢度某批人
+ F9 s/ V( c# z% K) Y想硬膠都膠唔起
  S. S7 Y, ]0 N鬧人無point之餘仲無貨賣
- k. C& m4 T  {1 z2 S1 H3 |俾人質兩句就見底!!!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:
6 d. s6 @+ j) _) h好耐架啦5 \  C  T& @1 K  |
不過d人既concept幾勁架0 m  s- g: ^: z
唔似得EF呢度某批人% \; |& m% p2 E: L5 }3 }. a( y. {
想硬膠都膠唔起
* [6 }: \. s7 c( S) k  D& Y鬧人無point之餘仲無貨賣
: d2 U0 o! h, G9 H1 c俾人質兩句就見底!!!
4 q% Q/ t; z: S  {' T4 b% _

; r$ X3 W: ~6 G& |, a/ \* g咦~渣Fit人你.....% n4 O, U3 f. Z$ x/ ]1 U

# g( Q9 f+ z4 F% \http://x2.putfile.com/6/17000590939.jpg
1 h- P/ \/ |; r4 w2 a% d5 q' c! U
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:
5 b* v4 l" O" k1 ?0 C% W) P: u好耐架啦/ `- q9 Q( O2 `0 }; Z
不過d人既concept幾勁架* b/ f5 G3 K: L8 p
唔似得EF呢度某批人3 M2 o) U, Z7 o3 L7 f
想硬膠都膠唔起: n, y- z3 e. q: n3 }4 s
鬧人無point之餘仲無貨賣  R5 l+ W' Z7 H
俾人質兩句就見底!!!
" B7 f; f7 X5 H$ V講野帶骨啵
; U7 ~' V' e7 P* {. s  I* F好耐架啦
) x6 C( u- W8 J) ?5 v不過d人既concept幾勁架
" A1 r$ D4 v, _* n唔似得EF呢度某批人
0 j. |& i& g7 P1 S+ ~想硬膠都膠唔起
( ?7 C9 B5 ?9 |9 G& ]  g鬧人無point之餘仲無貨賣
# ?  G2 a+ ^  ]7 i俾人質兩句就見底!!!
$ J* e$ V# R  s- u
唔唔........
8 ?. B" }( {* V9 Y; E好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣, b+ ]2 J1 K7 N% o" n
我都發覺EF多左好多無聊人~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:5 R( t  ]4 D& R5 y

: }9 u4 k$ q! M- j/ ]8 W* y唔唔........
# L, A9 \: \2 h* M  N5 i好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣( P+ j- r9 n/ |+ x- Q- z8 w" z
$ A1 S! [  U+ ?
唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:. M7 ~" D2 ~6 [$ V) P( p/ z
9 R" d: h1 v1 I( _& B3 B
唔唔........# F( m0 W9 F2 ]+ V
好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣- W+ @/ e5 g% Y
" {* q* h) M, K! K1 q* U/ g" {唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
我最無聊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。